Και ο πρώην προϊστάμενος του Πρωτοδικείου Ν. Βαζαίος στο κύκλωμα της διαφθοράς!

Ήδη για τέσσερις δικαστές φαίνεται να υπάρχουν στοιχεία ότι αναμεμειγμένοι σε ύποπτες υποθέσεις και ότι συμμετείχαν σε παραδικαστικό κύκλωμα και τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από προκαταρκτική έρευνα που έχει γίνει, είτε γιατί το όνομά τους ενεπλάκη από άλλους μάρτυρες σε τέτοιου είδους υποθέσεις είτε γιατί υπήρξαν καταγγελίες.

Το «ΠΑΡΟΝ» σήμερα αποκαλύπτει ότι μεταξύ των ονομάτων που πρόκειται να κληθούν για να καταθέσουν για συμμετοχή σε τέτοιου είδους κυκλώματα φέρεται και του πρώην προϊσταμένου του Πρωτοδικείου της Αθήνας κ. Βαζαίου, σε λογαριασμό του οποίου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, βρέθηκαν 50.000.000 δραχμές, χρήματα που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από το πόθεν έσχες, καθώς και από τα επίσημα εισοδήματά του.

Το ενδιαφέρον στην υπόθεση αυτή είναι ότι τα χρήματα αυτά στους λογαριασμούς αυτούς φαίνεται να τα έχουν καταθέσει άλλοι δικαστές και δικηγόροι, με ποσά που σε ορισμένες περιπτώσεις φθάνουν και τα 10.000.000 δραχμές…

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Βαζαίος εκλήθη να δώσει εξηγήσεις για αυτό ζήτημα και το απέδωσε στο γεγονός ότι στην Αίγινα… καλλιεργεί φιστίκια και ότι δανείζεται χρήματα, προκειμένου να πληρώνει τους εργάτες που χρησιμοποιεί για τη… συγκομιδή των φιστικιών!!!

Θα πρέπει πάντως να σημειώσουμε ότι ο κ. Βαζαίος ως προϊστάμενος του Πρωτοδικείου είναι εκείνος που ανάθεσε στην κ. Μπουρμπούλια 28 υποθέσεις που αφορούσαν το Χρηματιστήριο.

Σε ό,τι αφορά τον κ. Ζήση, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Ωνάσειο, οι πληροφορίες λένε ότι προσπαθεί να πάρει προθεσμία ώστε να καταθέσει μετά τον Αύγουστο. Οι πληροφορίες λένε ότι το αίτημά του έχει διαβιβαστεί στον κ. Σανιδά που έχει την ευθύνη για όλες τις ανακρίσεις για τα ζητήματα που αφορούν την κάθαρση στη Δικαιοσύνη.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι παρά το γεγονός πως την περασμένη Κυριακή, αποκαλύψαμε πρώτοι από όλα τα ΜΜΕ την ύπαρξη και νέων ονομάτων δικαστών στη λίστα της διαφθοράς, όλες οι εφημερίδες ανέφεραν την είδηση δύο μέρες αργότερα, προφανώς αφού την επιβεβαίωσαν από δικαστικές πηγές. Καμία δεν είχε την ευαισθησία να γράψει ότι «όπως το “Παρόν” έγραψε»…


Σχολιάστε εδώ