«Κεραυνοί» για Στεφανίδου

Η υπόθεση θα συζητηθεί εκτενώς, αφού η Σ. Διγενή κατέθεσε και έγκληση στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Στην αγωγή της, με την οποία ζητά 3 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση, αλλά και την προσωπική κράτησή της, η Σεμίνα Διγενή κάνει λόγο για «πραγματικά σφαγείο, προσφορά στον βωμό του Μαμωνά».

Εξιστορώντας όλα όσα βγήκαν στον αέρα για τον πατέρα της, τον οποίο υποτίθεται ότι εγκατέλειψε, στην αγωγή σημειώνεται πως τα γεγονότα που παρουσιάστηκαν είναι «ψευδή». Δηλώνει ότι διαστρεβλώθηκαν πραγματικά περιστατικά και ότι η παρουσιάστρια εκμεταλλεύτηκε με «τρόπο αδίστακτο και αντιδεοντολογικό την κατάσταση ενός μεγάλου σε ηλικία ανθρώπου, 76 ετών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται».

Η Σεμίνα Διγενή, παρά τις προσπάθειες διαμεσολάβησης που έγιναν από την πλευρά του ΑΝΤ1, δηλώνει πως δεν θα κάνει πίσω.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, πάντως, βρέθηκε ξανά κατηγορούμενη στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ, για άλλη υπόθεση και συγκεκριμένα την παρουσίαση θέματος περί «σεξουαλικής παρενόχλησης από παπά».

Η παρουσιάστρια «έπεσε στα μαλακά» στο Πειθαρχικό, καθώς κρίθηκε μεν ελεγκτέα με ψήφους 4 έναντι 1, αλλά τιμωρήθηκε με την ποινή της επίπληξης, καθώς διαπιστώθηκε πως το συγκεκριμένο πρόσωπο αυτοπροσδιοριζόταν ως επίσκοπος Βοστόνης, συνεπώς δεν «ανήκε να περιλαμβάνεται στους κόλπους της Εκκλησίας της Ελλάδος ούτε και οποιασδήποτε άλλης των Ορθοδόξων Εκκλησιών ούτε και στους ακολουθούντες το παλαιό ημερολόγιο».


Σχολιάστε εδώ