ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χαρακίρι

Οι… σκεπτόμενοι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα πρέπει να είναι έντονα προβληματισμένοι. Για σκεφτείτε. Από τη μια να ψάχνεις τον Κονσεϊσάο και από την άλλη να τρέχεις να αντιμετωπίσεις την κατάσταση που σου δημιούργησε ο Κόκκαλης με τον ΟΦΗ. Και, το χειρότερο, να περιμένει στη γωνία ο Σωκράτης τον «Τζίγγερ» με την υπόθεση του γηπέδου του Παναθηναϊκού. Και να ισοπεδώνει τα… ασυμβίβαστα. Είναι για χαρακίρι η δουλειά.

Κρύος ιδρώτας

Τα μπάνια του λαού μπορεί να άρχισαν κάτω από όποιες προϋποθέσεις και συνθήκες, αλλά ο Παπαλάκης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού θα βγάλει τον Ιούλιο στην Κηφισίας 7. Την Παρασκευή η ΕΕΑ έχει πολλή δουλειά. Ο ορκωτός λογιστής Κώστας Δήμου, που κατέβηκε στην Κρήτη και έκανε έρευνα για τη γνωστή υπόθεση πολυϊδιοκτησίας, τη σχέση Παναθηναϊκού και ΟΦΗ, ενημέρωσε την επιτροπή. Ο Νίκος Μαχλάς, που άφησε πολλά υπονοούμενα με τη δήλωσή του για «θέατρο σκιών» και αρνήθηκε να παίξει τον ρόλο του κομπάρσου από πρωταγωνιστής, κάνει διακοπές οικογενειακώς στη Σαντορίνη.

Έμαθα ότι ο Παπαλάκης θα τον καλούσε να ενημερώσει την επιτροπή του. Κρύος ιδρώτας θα έχει λούσει τον Παπαλάκη με αυτήν την εμμονή του Κόκκαλη να στέλνει και να ξαναστέλνει επιστολές για τον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό. Ψάξτε τους λογαριασμούς, ψάξτε τις εφορίες, ψάξτε το «πόθεν έσχες» του Παντελή Μυριοκεφαλιτάκη. Ντετέκτιβ πάει να κάνει ο Κόκκαλης τον Παπαλάκη ή υπάλληλο του ΣΔΟΕ; Από την άλλη, «τα έχει πάρει» άσχημα με αυτήν την υπόθεση και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης («Τζίγγερ»), οπότε αντιλαμβάνεστε τι πανηγύρι έχει να γίνει φέτος στα παιχνίδια Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού. Και τι θα κάνει ο Παπαλάκης; Έρευνα στην έρευνα Ιούλιο και Αύγουστο μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα; Μπορεί να κάνει έρευνα διαρκείας μέχρι τα… Χριστούγεννα.

Πρέπει το θέμα να το κλείσει. Πώς θα το κλείσει, με τον Κόκκαλη απέναντι να στέλνει επιστολές, που όταν τις πιάνει στα χέρια του ο Παπαλάκης, το πρώτο που σκέφτεται είναι πώς θα ησυχάσει από αυτήν την υπόθεση;


Σχολιάστε εδώ