Mega, Alpha και Σκάι TV για Ευαγγελάτο!

Χωρίς αποτέλεσμα, παρά τις αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις, οι κινήσεις του Mega για τον Ευαγγελάτο. Ο δημοσιογράφος εμφανίζεται ιδιαίτερα διστακτικός, στην πρόταση του καναλιού για το πρωινό πρόγραμμα. ενώ το Mega πιέζει για να φτιάξει έγκαιρα το πρόγραμμα της νέας σεζόν την ίδια ώρα που και ο Alpha περιμένει κι εκείνος έχοντας κάνει την πρόταση για την εβδομαδιαία εκπομπή, όπως και το στήσιμο μιας εφημερίδας παρασκηνίου.
Το ερώτημα είναι αν το Mega θα περιμένει κι άλλο και θα κάνει τη ρελάνς παίρνοντας από τον Alpha, ένα από τα μεγάλα ονόματα , ώστε να μπορέσει να τον τοποθετήσει αργότερα στο δελτίο ειδήσεων αφού εγκλιματιστεί ή αν θα εγκαταλείψει την προσπάθεια. Όλα είναι ανοικτά, αν σκεφτεί κανείς πως ο Γιάννης Αλαφούζος, σύμφωνα με πληροφορίες συναντήθηκε ήδη δύο φορές με τον Νίκο Ευαγγελάτο, χωρίς να καταλήξουν σε συμφωνία.
Στον υπό σχεδιασμό σταθμό, ίσως ο δημοσιογράφος, υλοποιήσει ξανά το όνειρο του να γίνει διευθυντής ειδησεογραφικού καναλιού. Από τη μεριά του, πάντως ο ΑΝΤΕΝΝΑ διαψεύδει τα περί συνεργασίας Στάη- Ευαγγελάτου στο δελτίο.


Σχολιάστε εδώ