Και μη βιάζεσαι

Διαμαρτύρεται η κυρία Ιωάννα Μάνδρου, που έχει μετατρέψει το δημοσιογραφικό λειτούργημα σε επιχειρηματική δραστηριότητα, μέχρι σημείου που πιθανόν να έχει χάσει και η ίδια τον λογαριασμό και να μην ξέρει πόσες δουλειές έχει, γιατί γράψαμε ότι «εταιρεία της Μάνδρου αξιολογούσε το προσωπικό του Μετρό». Και μας γράφει ότι αυτά «είναι παντελώς ψευδή, ανυπόστατα και ουδεμία σχέση έχουνε με την πραγματικότητα. Ουδέποτε είχα ή έχω σχέση με εταιρεία που ασχολήθηκε με αξιολόγηση προσωπικού για προσλήψεις στο Μετρό ή σε οποιονδήποτε άλλο φορέα του δημοσίου ή του ιδιωτικού τομέα. Ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Κύπρο.

Τα αναγραφόμενα στο δημοσίευμα τα θεωρώ επιεικώς αποκυήματα δημοσιογραφικής φαντασίας και θα προσφύγω δικαστικώς για την υπεράσπιση της επαγγελματικής και της προσωπικής μου αξιοπρέπειας. Για τον λόγο αυτό ζητώ εγώ πρώτη τη δημοσιοποίηση όλων των στοιχείων -αν υπάρχουν και όπου υπάρχουν- της σύμβασης που αναφέρεται στο δημοσίευμα σχετικά με την αξιολόγηση προσωπικού που προσελήφθη στο Μετρό».

Και στο… υστερόγραφο παραδέχεται ότι «η μόνη εταιρεία στην οποία μετέχω είναι η εταιρεία ”Fucatio EΠΕ” με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας, το καταστατικό της οποίας στο σύνολό του έχει δημοσιευθεί πολλές φορές στον Τύπο και από τις στήλες της εφημερίδας σας ”Το ΠΑΡΟΝ”, εταιρεία με διαφανή δραστηριότητα και η οποία ουδεμία απολύτως σχέση είχε ή έχει με προσλήψεις και με αξιολογήσεις προσωπικού».

Θα συνιστούσαμε στην κυρία Μάνδρου να μη βιάζεται. Γιατί κι άλλοτε, όταν γράψαμε ότι ήταν γραφείο Τύπου στη ΔΕΗ, στον ΟΤΕ και στην ΕΥΔΑΠ θύμωσε και μας τηλεφώνησε ότι δεν έχει καμία σχέση με «φως, νερό, τηλέφωνο». Και όμως αργότερα το παραδέχτηκε. Όπως μετά από λίγο πάλι ομολόγησε, όταν αποκαλύψαμε ότι ήταν στο επικοινωνιακό τμήμα της Αγροτικής Τράπεζας, και μετά βρέθηκε, άγνωστο πώς, ως γραφείο Τύπου στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», ο πρόεδρος του οποίου κ. Μαρτίνης, όπως θα θυμόσαστε, είχε πολύχρονες δικαστικές περιπέτειες. Όπως επίσης, μόνο όταν δημοσιεύσαμε φωτοτυπία του καταστατικού της εταιρείας «FUCATIO» παραδέχτηκε ότι είχε και αυτήν τη δραστηριότητα.

Έχουμε πολλές εφεδρείες… Και διαβεβαιώνουμε την κυρία Μάνδρου, ότι στο Δικαστήριο, αν τελικά καταφύγει, έχουμε πολλά να καταθέσουμε. . Για προγράμματα κ.λπ. Όπως κι αν ένας δημοσιογράφος του κύρους της, νομιμοποιείται να μετατρέπει το δημοσιογραφικό λειτούργημα σε επιχείρηση. Κι αν ως γραφείο Τύπου της ΔΕΗ, του ΟΤΕ, της ΑΤΕ, μπορεί να ελέγξει την εξουσία. Καλό μάλιστα θα ήταν αν μας παρουσίαζε ένα – ΕΣΤΩ ΕΝΑ- δημοσίευμα που να κάνει κριτική στους παραπάνω εργοδότες της…

Σ’ αυτά έχει υποχρέωση να απαντήσει και να δώσει εξηγήσεις στη κοινή γνώμη. Εκείνη δίνει τα εύσημα και όχι τα Δικαστήρια με δικαστικές αποφάσεις, που δεν είναι και τόσο ακέραιες, όπως γνωρίζει και η ίδια, με τη διαφθορά και τη συναλλαγή που όλος ο κόσμος ψιθυρίζει, τώρα όμως θεία δίκη υπάρχει και με αποδείξεις. Ήδη ο πρώτος δικαστής προφυλακίστηκε και έχει γεύση τι θα πει βερίκοκο, να είσαι δηλαδή στον Κορυδαλλό. Ελπίζουμε να μένει σε κελί με 3 και 4 κρατούμενους και να μην του προσφέρουν ιδιαίτερη μεταχείριση, κύριε υπουργέ της Δικαιοσύνης. Ο διευθυντής του Κορυδαλλού ας τα έχει υπ’ όψιν του, επί τη ευκαιρία, για να μην κατηγορηθεί για άνιση μεταχείριση.
Αυτά για σήμερα Ιωάννα μου… και τι να γίνει, λυπούμεθα αν σε στενοχωρήσαμε…


Σχολιάστε εδώ