Εφημερίδα βγάζουν Χατζηνικολάου – Ευαγγελάτος με τη στήριξη Κοντομηνά

Όλες οι δραστηριότητες – εμπορικές, λογιστήριο, παραγωγή, αποθήκες, στούντιο, έχουν μεταφερθεί εκεί.

Η ιδιοκτησία του ALTER κατηγορεί τον Κοντομηνά ότι χαλάει την… αγορά με τα πολλά λεφτά που προσφέρει για να εξασφαλίσει τους πρώτους «παίκτες» στη μάχη για την τηλεθέαση.

Οι πληροφορίες, προερχόμενες από την πλευρά του ALTER, επιμένουν να υποστηρίζουν ότι το συμβόλαιο που ΟΡΙΣΤΙΚΑ έκλεισε με τον ALPHA ο Τριανταφυλλόπουλος φτάνει στα 240.000 ευρώ τον μήνα καθαρά, πέραν κάποιου ποσού που δόθηκε ως πριμ μετεγγραφής και της εφορίας που θα καλύπτει το κανάλι.

Στο μεταξύ, φαίνεται ότι ο Νίκος Ευαγγελάτος καταλήγει στον ALPHA. Όπως από καλές πηγές κυκλοφορεί, ο Νίκος Ευαγγελάτος θα κάνει μια εκπομπή -όχι δηλαδή δελτίο ειδήσεων- και επίσης μαζί με τον Νίκο Χατζηνικολάου θα εκδώσουν μια ημερήσια εφημερίδα, ίδιου στυλ με το «Θέμα», την οποία θα χρηματοδοτήσει ο Κοντομηνάς!

Αυτό σημαίνει ότι με Τριανταφυλλόπουλο και Ευαγγελάτο ο ALPHA στοχεύει στον νέο χρόνο τη δεύτερη θέση και έχει το δυναμικό να την κατακτήσει… Το στοίχημα θα είναι πλέον ποιος θα την… πληρώσει! Ο ΑΝΤ-1 ή το MEGA; Μάλλον και οι δύο σταθμοί θα έχουν απώλειες, δύσκολα όμως μπορεί να προβλέψει κανείς ποιος θα έχει τις περισσότερες.

Λίγο μετά τον Σεπτέμβριο θα έχουμε την πρώτη γεύση…

Στο μεταξύ διαψεύδει ο Alpha με κάθε τρόπο το δημοσίευμα περί αντικατάστασης του Γ. Αυτιά από τον Ν. Ευαγγελάτο. Η πρόταση του καναλιού δεν αφορά την πρωινή ζώνη… Αντιθέτως, για έναν ακόμη χρόνο ανανέωσε το συμβόλαιό της η Σεμίνα Διγενή και υπόσχεται αλλαγές στο περιεχόμενο της εκπομπής…


Σχολιάστε εδώ