Κεντρική σελίδα | Προηγούμενα Φύλλα | Επικοινωνία

ΘΕΜΑΤΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΥΡΩΠΗ - ΚΟΣΜΟΣ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΑΜΥΝΑ - ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
ΚΥΠΡΟΣ
Δες
ΣΤΗΛΕΣ
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
ΖΙΖΑΝΙΟ
ΥΠ. ΕΞΩ(ΦΡΕΝ)ΙΚΩΝ
ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ

Υπάρχουν 8 ακόμα άρθρα στην κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
Αποστολή άρθρου Προβολή σε μία σελίδα Εκτύπωση άρθρου
29/01/2017
Υψηλό θέαμα και αυτό το Σάββατο στο Μαρκόπουλο από την Ιπποδρομίες ΑΕ

Σελίδες:

Τα βλέμματα όλων και αυτό το Σάββατο θα είναι στραμμένα στο Μαρκόπουλο, όπου στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου αναμένεται να διεξαχθεί ακόμα ένα εξαιρετικό πρόγραμμα.

Οι 7 ιπποδρομίες της ημέρας, που ξεκινούν στις 13.30, συνθέτουν ένα πάζλ διαφορετικών ηλικιών, κλάσεων και αποστάσεων και υπόσχονται εκτός από θέαμα και μεγάλα κέρδη.

Όπως επισημαίνουν οι άνθρωποι της Ιπποδρομίες ΑΕ, του ΟΠΑΠ, η ανανέωση στον ελληνικό ιππόδρομο είναι εμφανής και αποδεικνύεται κάθε εβδομάδα από τη σύνθεση του προγράμματος.

Στην αυριανή συγκέντρωση πρωταγωνιστούν οι νεαροί και πρωτοδιαγωνιζόμενοι ίπποι, ενώ ξεχωρίζουν και οι κούρσες των 6ετών και άνω που θα συναγωνιστούν σε μια πολυπληθή αναμέτρηση στα 1400 μ.

Μεγάλα κέρδη για τους παίκτες του στοιχήματος

Εκτός από θέαμα υψηλού επιπέδου, οι παίκτες του στοιχήματος έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μεγάλα κέρδη κάθε εβδομάδα. Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, ένας τυχερός που έπαιξε στοίχημα ΤΡΙΟ (σωστή πρόβλεψη των 3 πρώτων αλόγων σε μια ιπποδρομία, ανεξαρτήτου σειράς) στην Γαλλία και συγκεκριμένα στο Βίνσεντ, πόνταρε μόλις 3,5 ευρώ και κέρδισε 3.000 ευρώ.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε βίντεο προς δημοσίευση από το Τρόπαιο Οδυσσέα, την πιο δυνατή κούρσα της προηγούμενης ιπποδρομιακής συγκέντρωσης:
https://www.youtube.com/watch?v=AGp7wtXqozI&list=PLMiMYkQZ3itC-zWMnC7F97pjR57fYrgQR&index=2

Σελίδες: