Κεντρική σελίδα | Προηγούμενα Φύλλα | Επικοινωνία

ΘΕΜΑΤΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΥΡΩΠΗ - ΚΟΣΜΟΣ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΑΜΥΝΑ - ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
ΚΥΠΡΟΣ
Δες
ΣΤΗΛΕΣ
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
ΖΙΖΑΝΙΟ
ΥΠ. ΕΞΩ(ΦΡΕΝ)ΙΚΩΝ
ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ

Υπάρχουν 29 ακόμα άρθρα στην κατηγορία ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.
Αποστολή άρθρου Προβολή σε μία σελίδα Εκτύπωση άρθρου
29/01/2017
Ένα από τα σημαντικότερα διεθνή φόρουμ της χρονιάς θα γίνει τον Μάρτιο στους Δελφούς

Σελίδες:

Περισσότερες από 200 προσωπικότητες από όλο τον κόσμο, όπως πρώην πρωθυπουργοί, εν ενεργεία υπουργοί και κορυφαίοι τραπεζίτες, επίτροποι της ΕΕ, εκπρόσωποι επιχειρηματικών σχημάτων και οργανώσεων, διεθνολόγοι, οικονομικοί και πολιτικοί αναλυτές, παράγοντες διεθνούς εμβέλειας και κύρους, με βαρύνουσα γνώμη, καθηγητές πανεπιστημίων, εκπρόσωποι των σημαντικότερων οργανισμών της υφηλίου και άλλοι επιφανείς Ευρωπαίοι και Αμερικανοί που θεωρούνται αυθεντίες στους τομείς που δραστηριοποιούνται έχουν δηλώσει συμμετοχή στο 2ο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών που θα πραγματοποιηθεί από 2 έως 5 Μαρτίου.

Την έναρξη των εργασιών θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος την Πέμπτη 2 Μαρτίου, στις 6.30 μ.μ., στο Ευρωπαϊκό και Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών, ενώ οι συνεδριάσεις θα γίνουν στον συνεδριακό χώρο του παρακείμενου ξενοδοχείου «Αμαλία».

Υπολογίζεται ότι πάνω από 1.000 θα είναι οι σύνεδροι που θα πάρουν μέρος, ενώ τα θέματα που θα συζητηθούν θα έχουν διεθνές αλλά και ελληνικό ενδιαφέρον. Έχει ιδιαίτερη σημασία να τονίσουμε ότι για πρώτη φορά από την έναρξη της κρίσης πραγματοποιείται συνέδριο για τη μακροπρόθεσμη στρατηγική της χώρας μας σε σχέση με τις παγκόσμιες εξελίξεις. Στο Φόρουμ θα υπάρχει και η επίσημη φωνή των Βρυξελλών, αφού θα παραστεί και θα μιλήσει η κορυφαία Επίτροπος για θέματα Περιφερειακής Ανάπτυξης Corina Cretu, ο διευθυντής Οικονομικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Declan Costello, ο Επίτροπος για θέματα Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο πρώην αυστριακός καγκελάριος Βόλφανγκ Σούσελ.

Θα υπάρχει επίσης εκπροσώπηση του ΝΑΤΟ αλλά και των think tank German Marshall Fund (GMF) και Eurasia Group.

Σελίδες: