Κεντρική σελίδα | Προηγούμενα Φύλλα | Επικοινωνία

ΘΕΜΑΤΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΥΡΩΠΗ - ΚΟΣΜΟΣ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΑΜΥΝΑ - ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
ΚΥΠΡΟΣ
Δες
ΣΤΗΛΕΣ
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
ΖΙΖΑΝΙΟ
ΥΠ. ΕΞΩ(ΦΡΕΝ)ΙΚΩΝ
ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ

Υπάρχουν 3 ακόμα άρθρα στην κατηγορία ΕΥΡΩΠΗ - ΚΟΣΜΟΣ.
Αποστολή άρθρου Προβολή σε μία σελίδα Εκτύπωση άρθρου
29/01/2017
Δημιουργήθηκε διευρωπαϊκό δίκτυο κατά της παγκοσμιοποίησης

Σελίδες:

Η μάχη κατά του ολοκληρωτισμού που εκφράζει η «τρόικα» -και τα συμφέροντα της παγκοσμιοποίησης, που υπηρετεί- δεν θα γίνεται πια από την ελληνική κοινωνία από μόνη της. Οι αντίπαλοι του καθεστώτος των Μνημονίων και της παγκοσμιοποίησης σε λίγο θα έχουν αντικαθεστωτικούς συμπολεμιστές στην Ευρώπη.

Στις αρχές του Ιανουαρίου μια αντιπροσωπεία του Ελληνικού Κινήματος ¶μεσης Δημοκρατίας βρέθηκε στις Βρυξέλες για συνομιλίες με ευρωβουλευτές και στελέχη της Ομάδας Ελευθερίας και ¶μεσης Δημοκρατίας (EFDD), η οποία δημιουργήθηκε από τους Nigel Farage του βρετανικού Κόμματος Ανεξαρτησίας (UKIP) και Beppe Grillo της ιταλικής Κίνησης Πέντε Αστέρων (M5S) και στεγάζει πολιτικά 42 ευρωβουλευτές από οκτώ χώρες.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τέθηκαν οι βάσεις για σύνδεση των αντικαθεστωτικών της Ελλάδας με το κίνημα αντίστασης στην Ευρώπη, όπου οι Nigel Farage, Beppe Grillo, κ.ά., έχουν ηγετική θέση, διότι ο ¶ξονας της παγκοσμιοποίησης μόνο με αυτή τη νέα Συμμαχία μπορεί να εξουδετερωθεί, ώστε και οι Έλληνες να έχουν πια ελπίδα ότι δεν είναι μόνοι σε αυτόν τον πόλεμο. Και φυσικά με προοπτική τις επόμενες εκλογές.

Η ελληνική αντιπροσωπεία ζήτησε επίσης από το EFDD να προωθήσει το πάγωμα των συζητήσεων για το Κυπριακό μέχρις ότου εκδημοκρατιστεί η Τουρκία. Είχε επίσης συζητήσεις με ιταλούς και βρετανούς αξιωματούχους για τον συντονισμό των ενεργειών, με προοπτική ορισμένες από τις επόμενες συναντήσεις να γίνουν στην Ελλάδα.

Σελίδες: