Κεντρική σελίδα | Προηγούμενα Φύλλα | Επικοινωνία

ΘΕΜΑΤΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΥΡΩΠΗ - ΚΟΣΜΟΣ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΑΜΥΝΑ - ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
ΚΥΠΡΟΣ
Δες
ΣΤΗΛΕΣ
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
ΖΙΖΑΝΙΟ
ΥΠ. ΕΞΩ(ΦΡΕΝ)ΙΚΩΝ
ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ

Υπάρχουν 29 ακόμα άρθρα στην κατηγορία ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.
Αποστολή άρθρου Προβολή σε μία σελίδα Εκτύπωση άρθρου
29/01/2017
Σύναξη Καραμανλικών

Σελίδες:

Αύριο, Δευτέρα, στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7) θα γίνει η παρουσίαση της αγγλικής έκδοσης του συλλογικού τόμου «The Greek Political Economy 2000-2015» από τους επιμελητές της έκδοσης Παντελή Σκλιά, καθηγητή του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Political Auditor του Wilfried Martens Centre for European Studies, και Σπύρο Ρουκανά, επίκουρο καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι Κωστής Μαγουλάς, καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, πρόεδρος του Κύκλου Προβληματισμού «ΡΕΥΜΑ ΣΚΕΨΗΣ», και Κωνσταντίνος Μίχαλος, πρόεδρος ΕΒΕΑ.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Παναγιώτης Λιαργκόβας, καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, συντονιστής του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή, Γιώργος Χουλιαράκης, αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, και Νικήτας Κακλαμάνης, αντιπρόεδρος της Βουλής. Η έκδοση του συλλογικού τόμου έχει γίνει από τις Εκδόσεις Λιβάνη.

Όπως μαθαίνω, θα υπάρξει μεγάλη συρροή Καραμανλικών, με πρώτο τον ίδιο τον Κώστα Καραμανλή. Ήδη, έχει γίνει… προσκλητήριο. Και τούτο γιατί από τα στοιχεία που παρουσιάζονται στο βιβλίο επιβεβαιώνεται το φούσκωμα του ελλείμματος το οποίο έκρυβε ο Σημίτης.

Σελίδες: