Κεντρική σελίδα | Προηγούμενα Φύλλα | Επικοινωνία

ΘΕΜΑΤΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΥΡΩΠΗ - ΚΟΣΜΟΣ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΑΜΥΝΑ - ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
ΚΥΠΡΟΣ
Δες
ΣΤΗΛΕΣ
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
ΖΙΖΑΝΙΟ
ΥΠ. ΕΞΩ(ΦΡΕΝ)ΙΚΩΝ
ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ

Υπάρχουν 29 ακόμα άρθρα στην κατηγορία ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.
Αποστολή άρθρου Προβολή σε μία σελίδα Εκτύπωση άρθρου
29/01/2017
Μεγάλη δικαίωση για το «ΠΑΡΟΝ»...

Σελίδες:

… συνιστά η απόφαση του Αρείου Πάγου να μην εκδώσει τους τούρκους αξιωματικούς, απορρίπτοντας το εκβιαστικό αίτημα της Άγκυρας. Με τη συνεχή αρθρογραφία του -όλο το τελευταίο διάστημα- από τη στήλη «ΘΑΡΡΑΛΕΑ», ο Μάκης Κουρής τόνισε τη σημασία που θα είχε η απόφαση του Αρείου Πάγου για τα ανθρώπινα δικαιώματα καθώς και για το μήνυμα που θα έστελνε στην παγκόσμια κοινότητα. Παράλληλα προειδοποιούσε για τους κινδύνους που θα αντιμετώπιζαν οι τούρκοι αξιωματικοί στην περίπτωση που… έπεφταν στα χέρια του Τ. Ερντογάν.

Την ίδια ώρα η συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών Μέσων Ενημέρωσης επιχειρούσε να υποβαθμίσει τη σημασία της υπόθεσης ή αντιμετώπιζε εξ απαλών ονύχων τις απειλές και τους εκβιασμούς του Τ. Ερντογάν. Λέξη δεν έγραψαν.

Στις 8 Ιανουαρίου, στα «Θαρραλέα», με τίτλο «Θα στείλει ο Άρειος Πάγος τους 8 τούρκους αξιωματικούς στο εκτελεστικό απόσπασμα του νέο-Σουλτάνου Ερντογάν;» ο Μάκης Κουρής σημείωνε μεταξύ άλλων: «Αν η απόφαση είναι ‘‘όχι’’ θα συνεχίσουν να ζουν… Αν είναι ‘‘ναι’’ στην έκδοσή τους, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί αν θα συνεχίσουν να ζουν, αν θα έχουν δίπλα τους τα παιδιά τους…». Ενώ, μία εβδομάδα μετά, στο πρωτοσέλιδο άρθρο με τίτλο «Δώρο οι ‘‘8’’ στο θηρίο (Ερντογάν) που απειλεί, για να το εξευμενίσουμε» υπογράμμιζε ότι «αν οι απειλές του γείτονα Σουλτάνου γίνουν βασικό κριτήριο της πολιτικής, των αποφάσεων και γενικά της ελληνικής κυβέρνησης, τι ανεξάρτητη χώρα είμαστε;».

Σελίδες: