Κεντρική σελίδα | Προηγούμενα Φύλλα | Επικοινωνία

ΘΕΜΑΤΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
MEDIA - ΤΥΠΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΑΜΥΝΑ - ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
ΒΟΥΛΗ
ΚΥΠΡΟΣ
ΣΤΗΛΕΣ
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
ΖΙΖΑΝΙΟ
ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
ΣΥΝΑΞΑΡΙΣΤΗΣ
ΥΠ. ΕΞΩ(ΦΡΕΝ)ΙΚΩΝ
ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ
Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ
ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΒΥΖΑΝΤΙΟΝ
ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ
ΡΩΓΜΕΣ

Αποστολή άρθρου Προβολή σε μία σελίδα Εκτύπωση άρθρου
12/12/2010
το Ζιζάνιο

Σελίδες:

=== Αντί να ασχολείσαι με τα τεφτέρια και τα ελλείμματα και να πελαγώνεις στους αριθμούς, δεν τα παρατάς, φίλε Όλι Ρεν, και να Άρθεις να παίζεις σε μια από τις ελληνικές ομάδες κι έτσι να μη χάνεις την κυριακάτικη προπόνησή σου; Θα κλωτσάς όλες τις μέρες την μπάλα και όχι τις ζωές μας...

Και ξέρεις, Όλι... Θα παίρνεις και καλά λεφτά... Τα μισά μαύρα, κρυφά από κείνον τον στριφνό τον Πόλσεν. === Σίγουρη δουλειά και με καλά λεφτά έχει εξασφαλισμένη ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, έτσι και χάσει κάποια στιγμή το υπουργείο. Μια θέση στο Mega τον περιμένει. Ε, να μην είναι αχάριστοι οι άνθρωποι. Και τώρα ως υπουργός και πριν ως εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, ήταν ο καλύτερος ρεπόρτερ του καναλιού. Και μάλιστα πάντα με αποκλειστικότητες... Μόνο που εκείνος ο Μανώλης ο Καψής δεν κρατούσε μυστικά και τον... κάρφωνε σε πανελλαδική κάλυψη. === Λεφτά για το Δημοτικό Βρεφοκομείο δεν υπάρχουν, υπάρχουν όμως και παραϋπάρχουν για τον 9,84. ΓιΆ αυτό, Ήρα μου, βάφτισε δημοτικό ραδιοσταθμό το βρεφοκομείο για να Άχεις λεφτά... === Έχει δίκιο ή όχι να μας σέρνει τα εξ αμάξης ο κυρ αντιπρόεδρος; Να θέλει ο άνθρωπος την ευτυχία μας κι εμείς... στουρνάρια, να λέμε όχι, να καταριόμαστε το Μνημόνιο και να πηγαίνουμε κόντρα στο συμφέρον μας. Να μην καταλαβαίνουμε ότι χάνουμε την... ιστορική ευκαιρία, όπως λέει και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος... Μόνο που κανένας τους δεν μας είπε πόσο είναι το... εισιτήριο μέχρι να... ευτυχήσουμε και πόσοι θα φτάσουν –αν φτάσουν– στο λιμάνι... === ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ... διαστάσεις προσλαμβάνει η οικονομική κρίση. Τις τελευταίες ημέρες και στις κατΆ ιδίαν συνομιλίες του ο Ν. Κακλαμάνης σημειώνει ότι η θητεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν έχει τερματιστεί. Αφήνοντας έτσι έμμεσα να εννοηθεί ότι ενδεχομένως να είναι εκ νέου υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων, προκειμένου να... πάρει τη ρεβάνς για την πρόσφατη ήττα του στις εκλογές. Με ποιο κόμμα θα κατέβει, θα σας γελάσω. === Ευτυχώς που υπήρχε ο Μίμης Ανδρουλάκης και σήκωσε το δάχτυλο κατά του Στρος-Καν... Το άλλοτε τρομερό παιδί του ΚΚΕ μόνο καλά λόγια είχε για το αφεντικό του ΔΝΤ. Το εξόρκισε και ο Μίμης... Και τελικά στη θεωρία παίρνει άριστα, στην πράξη όμως μόνιμα μένει μεταξεταστέος.

***

Ρώτησαν τον πρώην υφυπουργό και βουλευτή της ΝΔ στη Λάρισα, Χρήστο Ζώη, τι θα ρωτούσε τον Στρος-Καν αν μετείχε στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων. Και ιδού η απάντησή του:
– Αν είστε σοσιαλιστής με ποια σοσιαλιστική πολιτική θα οδηγούσατε τη χώρα σε έξοδο από την κρίση; Γιατί τη νεοφιλελεύθερη πολιτική την εφαρμόζει καλύτερα εκείνος που τη γνωρίζει, δηλαδή ένας νεοφιλελεύθερος. Και τι θα κάνατε που δεν κάνει ο Παπανδρέου, ή δεν έκανε στον κατάλληλο χρόνο;
Δυστυχώς απάντηση δεν μπορούσε να πάρει. Έτσι η λύση που απέμεινε, Χρήστο, είναι να του στείλεις ένα email. Αν και αμφιβάλλω ότι θα πει κάτι άλλο απΆ αυτό που λέει ο Γιώργος. ¶λλωστε ο άνθρωπος τα βρήκε όλα «OK».

***

Τελικά, πρόεδρε της ΓΣΕΕ, μάλλον η Βάσω τιμά τα... παντελόνια της

***

Μειώνεται ο αριθμός των υπηρετούντων στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Λέτε να κινδυνεύει και ο... Ταγματάρχης στην ΕΡΤ;

***Σελίδες: