Κεντρική σελίδα | Προηγούμενα Φύλλα | Επικοινωνία

ΘΕΜΑΤΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΥΡΩΠΗ - ΚΟΣΜΟΣ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΑΜΥΝΑ - ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
ΚΥΠΡΟΣ
Δες
γράφουν
ΣΤΗΛΕΣ
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
ΖΙΖΑΝΙΟ
ΥΠ. ΕΞΩ(ΦΡΕΝ)ΙΚΩΝ
ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ

Αποστολή άρθρου Προβολή σε μία σελίδα Εκτύπωση άρθρου
11/06/2017
Επί του πιεστηρίου
του ΜΑΚΗ ΚΟΥΡΗ

Σελίδες:

Καλή σας μέρα...

Οι... έντιμοι Γερμανοί, που μας κουνάνε το δάχτυλο, αποδεικνύεται ότι είναι μέχρι τον λαιμό βουτηγμένοι στη διαφθορά και στα σκάνδαλα. Αποκαλύφθηκε το μεγαλύτερο σκάνδαλο φοροδιαφυγής στην ιστορία της Ομοσπονδιακής Γερμανίας, με πρωταγωνιστές τράπεζες και χρηματομεσίτες, οι οποίοι λήστεψαν τα γερμανικά Ταμεία, με τη λεία να ανέρχεται στα 32,8 δισ. ευρώ.

Και μετά μας κάνουν τους τιμητές...

***

«Μία μόνο εξουσία έχουμε: Την εξουσία να αγαπάμε», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, απαντώ­ντας σε εκείνους που απεργάζονται μέσω της αναθεώρησης του Συ­ντάγματος τη διάλυση του δεσμού Κράτους – Εκκλησίας και τον χωρισμό τους, για να μην υπάρχει τίποτε που να ενώνει και έτσι να είναι πιο ευάλωτη η χώρα σε εκείνους που υποβλέπουν τούτο το «οικόπεδο».

«Δεν έχουμε καμία αγωνία και κανέναν φόβο μήπως και χάσουμε κάποιο προνόμιο εξουσίας και κυριαρχίας. Η αγωνία μας είναι μία και μοναδική, πώς θα προσφέρουμε τα πάντα στον άνθρωπο, πώς θα προσφερθούμε για τον άνθρωπο», τόνισε με ξεκάθαρο τρόπο και ολοφάνερη τη διάθεση προσφοράς, επισημαίνο­ντας ότι «αυτό το προνόμιο και αυτήν την εξουσία της άνευ όρων και προϋποθέσεων αγάπης είναι αλήθεια ότι δεν τα συζητούμε και δεν τα διαπραγματευόμαστε».

***

Οκτώ εκατομμύρια ευρώ μοίρασε ως μπόνους στο προσωπικό της η Motor Oil, θέλοντας να επιβραβεύσει τις προσπάθειες των εργαζομένων, που συνέβαλαν στο να παρουσιάσει υπερκέρδη το διυλιστήριο για τη χρήση του 2016. Να σημειώσουμε ότι η Motor Oil είχε μοιράσει και πέρυσι μπόνους από τα καθαρά κέρδη στο προσωπικό, ύψους έξι εκατ. ευρώ.

Ευχόμαστε να μην το πάρει χαμπάρι ο Σόιμπλε και αρχίσει να κυνηγάει τη Motor Oil για να τη βάλει σε καραντίνα επειδή σπέρνει καινά δαιμόνια...

Σελίδες: