Κεντρική σελίδα | Προηγούμενα Φύλλα | Επικοινωνία

ΘΕΜΑΤΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΥΡΩΠΗ - ΚΟΣΜΟΣ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΑΜΥΝΑ - ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
ΚΥΠΡΟΣ
Δες
γράφουν
ΣΤΗΛΕΣ
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
ΖΙΖΑΝΙΟ
ΥΠ. ΕΞΩ(ΦΡΕΝ)ΙΚΩΝ
ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ

Υπάρχουν 26 ακόμα άρθρα στην κατηγορία ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.
Αποστολή άρθρου Προβολή σε μία σελίδα Εκτύπωση άρθρου
11/06/2017
Να γιατί δεν λύνονται τα προβλήματα...
Ενάμιση μήνα ζητάει ραντεβού από τον υπουργό Οικονομίας o πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης

Σελίδες:

Απίστευτο, δυστυχώς όμως απόλυτα αληθινό.

Εδώ και ενάμιση μήνα ζητάει επιμόνως να δει τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημ. Παπαδημητρίου ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Βασίλης Κορκίδης για καυτά θέματα του κλάδου και ούτε φωνή ούτε ακρόαση... Άντε μετά να δει ανάπτυξη η χώρα όταν ο αρμόδιος υπουργός έχει κλειστή την πόρτα στους φορείς της Αγοράς, που ζουν με την αγωνία να ανοίξουν δουλειές. Το κατήγγειλε δημόσια ο κ. Κορκίδης από την εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» το βράδυ της περασμένης Τρίτης, όπου ήταν καλεσμένος.

Είπε συγκεκριμένα:

«Τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Παπαδημητρίου δεν τον έχουμε δει καθόλου. Τον καλέσαμε μια φορά στην ετήσια έκθεση μικροεμπορίου. Ήρθε, μας έβγαλε έναν λόγο, ζορίστηκε λιγάκι με τα ελληνικά. Έκτοτε ζητάμε επιμόνως να τον δούμε, να μας πει από κοντά τις νέες τουριστικές περιοχές της Αττικής, εκεί κοντά στην Παιανία, στα Σπάτα, που έχουν βαφτίσει, να συζητήσουμε κάτι για την Αγορά, να του πάμε τις προτάσεις μας, να του δώσουμε και τις ερωτήσεις, να βάλει το προσωπικό του υπουργείου να μας βοηθήσει να απαντήσουμε τεκμηριωμένα και ουσιαστικά. Δεν τα έχουμε καταφέρει».

Με ποιο υπουργείο παλεύετε εσείς;

Κορκίδης: Θα έπρεπε να παλεύουμε με το Εργασίας, αλλά έχουμε καλή συνεργασία. Εκκρεμούν κάποια εργασιακά θέματα τα οποία θα προκύψουν σύντομα, δεν έχουν κλείσει, και ειδικά για τον συνδικαλιστικό νόμο. Αλλά εκεί που έχουμε χάσει κάθε επαφή είναι με το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, που είναι και το εποπτεύον υπουργείο.

Σελίδες: