Κεντρική σελίδα | Προηγούμενα Φύλλα | Επικοινωνία

Ημ. Φύλλου: 13/04/2014

ΘΕΜΑΤΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΥΡΩΠΗ - ΚΟΣΜΟΣ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΑΜΥΝΑ - ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
ΒΟΥΛΗ
ΚΥΠΡΟΣ
Δες
ΣΤΗΛΕΣ
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
ΖΙΖΑΝΙΟ
ΥΠ. ΕΞΩ(ΦΡΕΝ)ΙΚΩΝ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ

Ο Γιατρός Σας

Κάθε μήνα μαζί με το «Π» το ιατρικό ένθετο που λύνει όλες τις απορίες σας και απαντά σε κάθε ερώτημα για την υγεία σας


Αποκαλυπτικές συνομιλίες για δουλειές…
ΓιΆ αυτό και έσπευσαν να χαρακτηρίσουν αυτόφωρο κακούργημα τη χρήση προϊόντων υποκλοπής

Διαβάστε περισσότερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Κι όμως, ο Μπαλτάκος κυβερνούσε...
Διπλής κατεύθυνσης είναι η αγωνιώδης προσπάθεια της κυβέρνησης, και του ίδιου του πρωθυπουργού, να βγάλει από τις πρώτες σελίδες και τα δελτία ειδήσεων των καναλιών το θέμα Μπαλτάκου, που έφερε πάρα πολύ πίσω τη ΝΔ στον αγώνα δρόμου προς τις κάλπες του Μαΐου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - Αναπνοές με το σταγονόμετρο...
Αυτό που θα έπρεπε να είχε γίνει από πέρυσι, ο συμψηφισμός ΦΠΑ, ακόμη και από τότε που ανέλαβε πρωθυπουργός ο κ. Σαμαράς, όπως είχε δεσμευθεί, εξήγγειλε ότι θα αρχίσει να υλοποιείται από το... φθινόπωρο.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Κεντροδεξιοί εναντίον ακροδεξιών
ΒΑΘΥΤΑΤΑ διχασμένη είναι η Νέα Δημοκρατία, καθώς η σταδιακή μετατόπιση του Αντ. Σαμαρά όλο και δεξιότερα τα τελευταία χρόνια προκαλεί την ιδεολογική συρρίκνωση της παράταξης.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Ή με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με τη Μέρκελ, το δίλημμα που θέτει ο Τσίπρας εν όψει των εκλογών
Ακόμα και για βουλευτικές εκλογές, μαζί με τις επικείμενες ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές, ετοιμάζονται στον ΣΥΡΙΖΑ, αναλύοντας τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και τις κινήσεις της συγκυβέρνησης.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - Στις εσωτερικές αγορές πότε θα βγούμε;
ΕΥΡΩΠΗ - ΚΟΣΜΟΣ - Ο Πούτιν απειλεί Ευρώπη και Κίεβο
Όλα τα όπλα του στο τραπέζι βάζει ο ρώσος Πρόεδρος εν όψει της συνάντησης στη Γενεύη των υπουργών Εξωτερικών Ρωσίας, ΗΠΑ, Ουκρανίας και της ύπατης εκπροσώπου της ΕΕ για θέματα εξωτερικής πολιτικής όπου θα ξεκινήσει η πραγματική διαπραγμάτευση για την επίλυση της ουκρανικής κρίσης.
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
Τoυ ΜΑΚΗ ΚΟΥΡΗ
Ιδού τα θύματά σας, κυρία Μέρκελ

Ικανοποιημένη ότι όλα βαίνουν καλώς στην αποικία της, μετά την επιθεώρηση που έκανε γύρω από το «Χίλτον» και την Ακρόπολη και την αναφορά που της έδωσε ο πρωθυπουργός, έφυγε η γερμανίδα καγκελάριος μετά την ολιγόωρη στάση της εδώ.

Περισσότερα...


ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
Τoυ ΜΑΚΗ ΚΟΥΡΗ

Καλή σας μέρα,
Μεγάλη Εβδομάδα, μέρες νηστείας και προσευχής. Μέσα σε μια εβδομάδα ξεδιπλώνεται όλη η ζωή. Από το Ωσαννά στο Σταύρωσον και στον επιτάφιο θρήνο που οδηγεί στην Ανάσταση. Ο ελληνικός λαός ζει πέντε χρόνια τώρα σε μόνιμη νηστεία. Καθημερινά σταυρώνεται. Και ο επιτάφιος θρήνος έχει μπει στο κάθε σπίτι. Με την Ανάσταση να παραμένει άφαντη. Ο κόσμος έχει κουραστεί να ελπίζει, φως δεν φαίνεται στον ορίζοντα, χέρι να πιαστεί δεν προσφέρεται. Και ας σου λένε ότι παλεύουν για μας, για σένα. Τίποτε όμως δεν χαρίζεται, δεν κατακτάς αν δεν αγωνιστείς. Αυτό είναι και το μήνυμα της Μεγάλης Εβδομάδας που άρχισε να τρέχει...

Περισσότερα...


Ζητάμε άμεσα έμπειρο για το διαφημιστικό τμήμα εβδομαδιαίας εφημερίδας και με γνώσεις «πωλητή» για εκτυπώσεις.

Στείλτε το βιογραφικό σας με πλήρη στοιχεία στο paron@paron.gr