Κεντρική σελίδα | Προηγούμενα Φύλλα | Επικοινωνία

Ημ. Φύλλου: 29/11/2009

ΘΕΜΑΤΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΥΡΩΠΗ - ΚΟΣΜΟΣ
MEDIA - ΤΥΠΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΑΜΥΝΑ - ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
ΒΟΥΛΗ
ΚΥΠΡΟΣ
ΣΤΗΛΕΣ
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
ΖΙΖΑΝΙΟ
ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ
ΨΙΘΥΡΙΣΤΑ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
ΣΥΝΑΞΑΡΙΣΤΗΣ
ΥΠ. ΕΞΩ(ΦΡΕΝ)ΙΚΩΝ
ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ
Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ
ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΒΥΖΑΝΤΙΟΝ
ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ
ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ
ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ


Άσχημα ξεκίνησε η κοινοβουλευτική εβδομάδα για δύο υπουργούς της κυβέρνησης, καθώς μέσα στην ίδια μέρα και αρκετή ώρα μετά την τοποθέτησή τους στις αρμόδιες επιτροπές για σημαντικά θέματα σχετικά με την εξωτερική πολιτική και τις αρμοδιότητες του ΑΣΕΠ, από τις οποίες προέκυπταν πολιτικά ζητήματα, αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στη Βουλή και να δώσουν εξηγήσεις στους δημοσιογράφους, ενισχύοντας την εντύπωση που έχει δημιουργηθεί ότι τα ζόρια για την κυβέρνηση μόλις άρχισαν.

Διαβάστε περισσότερα...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παραμένει η διπλομισθία νομάρχη και δημάρχου!
Στον «Καποδίστρια 2», στη νομοθετική ρύθμιση δηλαδή της νέας διοικητικής διάρθρωσης της χώρας, μετέθεσε ο υφυπουργός Εσωτερικών Ντίνος Ρόβλιας την αντιμετώπιση του καθεστώτος της διπλομισθίας στην τοπική αυτοδιοίκηση, που έθεσε με επίκαιρη ερώτησή της η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή.
Άμεσα αντέδρασε...
Άμεσα αντέδρασε ο πρόεδρος της Βουλής Φιλ. Πετσάλνικος όταν πληροφορήθηκε ότι αποσπασμένος εικονολήπτης της ΕΡΤ στο Κανάλι της Βουλής φέρεται να ενέχεται στο κύκλωμα διακίνησης παιδικού πορνογραφικού υλικού που εξάρθρωσε η ΕΛΑΣ.

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Οι βουλευτές έχουν τον λόγο
Από το Περιστύλιο...
εδώ Βρυξέλλες
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
Του Μάκη Κουρή
Γιώργο, κυβέρνησε!

Έπρεπε να βγει ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Προβόπουλος, να τα πει ωμά. Να μας προσγειώσει στην τραγική πραγματικότητα. Η χώρα, ΟΛΟΙ μας, βρισκόμαστε με τη θηλιά στον λαιμό.

Περισσότερα...


ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
Του Μάκη Κουρή

Καλή σας μέρα,
Πάει και ο Νοέμβρης, του Αγίου Ανδρέα αύριο, χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Δεκέμβριος από μεθαύριο, έρχεται φορτωμένος με τις περυσινές κακές αναμνήσεις και την αγωνία να μην τις ξαναζήσουμε φέτος. Φτάνει η οικονομική κρίση, που σίγουρα θα επηρεάσει τη χαρμόσυνη ατμόσφαιρα των γιορτών.

Περισσότερα...