Κεντρική σελίδα | Προηγούμενα Φύλλα | Επικοινωνία

Ημ. Φύλλου: 06/08/2017

ΘΕΜΑΤΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΥΡΩΠΗ - ΚΟΣΜΟΣ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΜΥΝΑ - ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
γράφουν
ΣΤΗΛΕΣ
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
ΖΙΖΑΝΙΟ
ΥΠ. ΕΞΩ(ΦΡΕΝ)ΙΚΩΝ
ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ


Ο Γιαννάκης Κασουλίδης, υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου, τα έμπλεξε λιγάκι στα οικονομικά του νέου κράτους, εάν και όποτε λυθεί το Κυπριακό. Έτσι, του ξέφυγε ότι από τα έσοδα του νέου κράτους τα 5/6 θα πηγαίνουν στο τουρκοκυπριακό συνιστών κρατίδιο για την κατασκευή υποδομών και τη σύγκλιση των δύο οικονομιών. Και όλοι κατάλαβαν φυσικά ότι σε αυτήν την αναλογία θα γίνεται και η διανομή των πόρων του φυσικού αερίου.

Διαβάστε περισσότερα...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανεκτίμητη η κοινωνική προσφορά των Ενόπλων μας Δυνάμεων
«Κάποιοι», γνωστοί και μη εξαιρετέοι, του προεξάρχοντος γνωστού πολιτικού, πρώην υπουργού Θόδωρου Πάγκαλου, έχουν βαλθεί να αποδομήσουν όλα εκείνα στα οποία στηρίζεται η χώρα μας. Πρόσφατη... προσφορά τους, η επίθεση κατά των Ενόπλων Δυνάμεων, και μάλιστα σε πολύ κρίσιμες ημέρες, κάτι που προκαλεί ανησυχία και γεννά πολλά ερωτήματα, ενώ δείχνει ότι είναι μακριά από την κοινωνία και τα προβλήματά της.
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
του ΜΑΚΗ ΚΟΥΡΗ
Ο τουρισμός είναι ο δικός μας πύραυλος, που μπορεί να εκτοξεύσει την ανάπτυξη

Δεν χρειάζεται η μελέτη της Διεύθυνσης Οικονομικής Ανάλυσης της Εθνικής Τράπεζας για να πεισθεί ο καθένας ότι έχουμε το... υπερόπλο, που λέγεται ήλιος, θάλασσα (ό,τι αρέσει στον καθένα), φυσικές ομορφιές που δεν τις βρίσκεις πουθενά αλλού. Το υπερόπλο το οποίο μπορεί να εκτοξεύσει τον τουρισμό στα ύψη, φέρνοντας το χρήμα που χρειάζεται για να γίνει πράξη η ποθούμενη ανάπτυξη και να βγει η χώρα μας από τα κάτεργα. Και επιτέλους να απελευθερωθούμε και να πάψουμε να είμαστε ζητιάνοι, με απλωμένο τον δίσκο της επαιτείας σε όλο τον πλανήτη.

Περισσότερα...


ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
του ΜΑΚΗ ΚΟΥΡΗ

Καλή σας μέρα, με αντοχή στη ζέστη.

Το μόνο σίγουρο αντιηλιακό είναι οι βουτιές στη θάλασσα. Και όποιος αντέξει.

Η... ζέστη ή εσύ… Στο χέρι σου είναι να νικήσεις.

Περισσότερα...