Κεντρική σελίδα | Προηγούμενα Φύλλα | Επικοινωνία

Ημ. Φύλλου: 09/07/2017

ΘΕΜΑΤΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΑΜΥΝΑ - ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
γράφουν
ΣΤΗΛΕΣ
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
ΖΙΖΑΝΙΟ
ΥΠ. ΕΞΩ(ΦΡΕΝ)ΙΚΩΝ
ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ


Κοτζιάς: Δεν θα υπάρξει έλληνας πρωθυπουργός να υπογράψει παραμονή του Στρατού Κατοχής

Η παγίδα είχε στηθεί με μαεστρία εις βάρος της Κύπρου ώστε να εγκλωβίσει τη Λευκωσία και την Αθήνα σε μια αδιέξοδη διαδικασία, που υπό την πίεση της διεθνούς κοινότητας και της παρουσίας του ΓΓ του ΟΗΕ θα κατέληγε είτε σε μια λύση, ικανοποιώντας βασικές απαιτήσεις της Τουρκίας, είτε σε ένα αδιέξοδο που θα καταλογιζόταν στην ελληνοκυπριακή πλευρά.

Διαβάστε περισσότερα...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο σπόρος έπεσε και φυτρώνει...
Με ανεβασμένες μετοχές επέστρεψε από την Ελβετία ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς, καθώς φάνηκε ότι είχε δουλέψει μεθοδικά και είχε καταστρώσει μια στρατηγική που αποδείχθηκε αποτελεσματική. Γιατί μπορεί να κατέρρευσε η διαδικασία, όμως η Ελλάδα κέρδισε πόντους στο Κραν Μοντανά.
ΑΜΥΝΑ - ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
• Θα συνιστούσα, με τον προσήκοντα σεβασμό, στην ανακριτική ομάδα των Αδιαφθόρων να ψάξει καλά -πολύ καλά- την εκτέλεση των ΑΩ των ελικοπτέρων APACHE και NH-90, πάλι της SONAK, που έγινε πρόσφατα. Μόλις προχθές, επί Αντωνομπένηδων. Πρόσφατα γεγονότα με μάρτυρες ε.ε., σήμερα, αξιωματικούς. Το αίμα νωπό…
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
Υπόδουλη χώρα είμαστε...

Ζούμε σε μια εποχή που ώρες ώρες ντρεπόμαστε για τη χώρα μας, για την Ελλάδα μας, αν και το «μας» έχει περικοπεί κι αυτό. Γιατί η χώρα έχει φθάσει στο τελευταίο στάδιο του τοξικομανούς, που ικετεύει γονατιστός τον μεγαλέμπορα να του δώσει τη δόση του, λέγοντάς του: «Πάρε ό,τι μου έχει απομείνει»... Το αποκορύφωμα αυτής της ξεφτίλας για τη χώρα μας το ζήσαμε την εβδομάδα που πέρασε, όταν αρνούνταν να καταβάλουν τη δόση των 7,7 δισ. ευρώ, όπως αποφάσισε το Eurogroup, όλοι οι εταίροι μας.

Περισσότερα...


ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ

Καλή σας μέρα,

Πώς τα έχουν καταφέρει να ζηλεύουμε τους έξω... Δεν πρόλαβε καλά καλά να αναλάβει Πρόεδρος της Γαλλίας ο Εμανουέλ Μακρόν και άρχισε τις μεταρρυθμίσεις από τον χώρο των πολιτικών. Εξήγγειλε τη μείωση του αριθμού των βουλευτών και των γερουσιαστών κατά το ένα τρίτο, με εισαγωγή «μιας δόσης αναλογικότητας» στις βουλευτικές εκλογές. Επίσης, ανακοίνωσε την κατάργηση του ειδικού δικαστηρίου για τους υπουργούς και στο εξής οι υποθέσεις στις οποίες θα είναι κατηγορούμενοι θα πηγαίνουν στα κοινά δικαστήρια, όπου θα δικάζονται όπως οι απλοί πολίτες. Τέρμα η συναλλαγή μεταξύ των κομμάτων και το «κράτα με να σε κρατώ», με τη διαφθορά να κάνει γλέντι.

Αλήθεια, γιατί δεν αντιγράφεις, Αλέξη, τον Μακρόν;

Περισσότερα...