Κεντρική σελίδα | Προηγούμενα Φύλλα | Επικοινωνία

Ημ. Φύλλου: 29/01/2017

ΘΕΜΑΤΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΥΡΩΠΗ - ΚΟΣΜΟΣ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΑΜΥΝΑ - ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
ΚΥΠΡΟΣ
Δες
ΣΤΗΛΕΣ
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
ΖΙΖΑΝΙΟ
ΥΠ. ΕΞΩ(ΦΡΕΝ)ΙΚΩΝ
ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ


Με «καραβιές» προσφύγων προς τα νησιά φοβερίζει ο Σουλτάνος
Με την απόφασή τους να μην παραδοθούν στα χέρια του Ερντογάν οι 8 τούρκοι αξιωματικοί έστειλαν μήνυμα σε όλη την οικουμένη ότι πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος - Απειλεί η Άγκυρα να τους απαγάγει και ήδη εξέδωσε ένταλμα σύλληψης, γι’ αυτό και έχουν ληφθεί έκτακτα μέτρα

Μέχρι τώρα όταν ήθελε να πει κανείς ότι οι δικαστές τιμούν τη θεία αποστολή που έχουν αναλάβει και αποδίδουν ορθά Δικαιοσύνη, χωρίς να επηρεάζονται από το αξίωμα που μπορεί να έχει κάποιος από τους διαδίκους, έλεγε εκείνο που είχε πει ο γερμανός μυλωνάς όταν ο ηγεμόνας πήγε να του πάρει τον μύλο, ότι «Υπάρχουν δικαστές στο Βερολίνο»!

Διαβάστε περισσότερα...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στη γωνία περιμένει το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής
Ας ελπίσουμε ότι κινούνται απλώς στη σφαίρα της δημόσιας ανεύθυνης μπουρδολογίας όσα ακούγονται και γράφονται για το ενδεχόμενο, σε μια αλλαγή του εκλογικού νόμου, να καταργηθεί ή να μειωθεί το πλαφόν του 3% για την είσοδο ενός κόμματος στη Βουλή.
Το σκαμπίλι
Αφυπνίστηκε πάλι προς στιγμήν η Ελλάδα από το ηχηρό σκαμπίλι που έφαγε από τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου κ. Ταγιάνι, ο οποίος αναλύθηκε σε ύμνους θαυμασμού για την «υπέροχη χώρα ‘‘ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ’’» και τον βασιλέα της Φίλιππο και τον διάδοχό του Μέγα Αλέξανδρο, προγόνους των Σκοπιανών κατά τον εξοχότατο κύριο πρόεδρο. Φυσικά, κατά συνήθεια, ύστερα από τη σύντομη αγανάκτηση, η Ελλάδα θα συνεχίσει τον βαθύ και αδιατάρακτο ύπνο της.
Ίμια, 21 χρόνια μετά...
• Σήμερα, οι αναμνήσεις του δράματος κρέμονται στα κάγκελα της σιωπής…
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
του ΜΑΚΗ ΚΟΥΡΗ
Εδώ και τώρα, μια γροθιά όλη η χώρα απέναντι στους εξευτελιστικούς εκβιασμούς ΔΝΤ και ΕΕ

Ξεκάθαρος είναι πια ο στόχος τους. Μας θέλουν μόνιμα με τον... ζουρλομανδύα, ως φόβητρο για το τι περιμένει όποιον βγει έξω από τη γραμμή. Ακόμη και όποιος είχε την παραμικρή αμφιβολία πείσθηκε για το πού μας πάνε από την κατάληξη του Eurogroup της περασμένης Πέμπτης. Συμφωνημένο από όλους το νέο κουστούμι που μας έχουν ράψει. Απόδειξη, το ότι μόλις ένα τέταρτο κράτησε η συνεδρίαση. «Πάρτε το τελεσίγραφο και μόλις έχει την υπογραφή της Βουλής φέρτε το πίσω και τότε θα πάρετε λεφτά».

Περισσότερα...


ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
του ΜΑΚΗ ΚΟΥΡΗ

Καλή σας μέρα, δεν έχετε παράπονο, και χιόνια πολλά είχαμε και βροχές και κρύο πολύ, και έπρεπε να καίει το καλοριφέρ όλη μέρα. Κι όταν έρθει ο λογαριασμός, με τι λεφτά θα πληρωθεί, όταν στο σπίτι λεφτά δεν έχουν απομείνει; Κατά τα άλλα, το κράτος είχε πλεόνασμα. Και βγήκε στους δρόμους το Μαξίμου να πανηγυρίσει, ξεχνώντας ότι το ποσό του πλεονάσματος είναι τα λεφτά που έχασε η Αγορά.

Περισσότερα...