Κεντρική σελίδα | Προηγούμενα Φύλλα | Επικοινωνία

Ημ. Φύλλου: 11/06/2017

ΘΕΜΑΤΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΥΡΩΠΗ - ΚΟΣΜΟΣ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΑΜΥΝΑ - ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
ΚΥΠΡΟΣ
Δες
γράφουν
ΣΤΗΛΕΣ
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
ΖΙΖΑΝΙΟ
ΥΠ. ΕΞΩ(ΦΡΕΝ)ΙΚΩΝ
ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ


Ποια Ελλάδα...
Σε επαρχίες της ΕΕ θα... μεταλλαχθούν οι χώρες-μέλη της

Μας έχουν παραμυθιάσει ότι το ελληνικό χρέος είναι το μεγαλύτερο της οικουμένης, ότι οι Έλληνες τα τρώνε όλα και αρνούνται να προσαρμοστούν, μόνο που η αλήθεια, η πραγματική και όχι η... φουσκωμένη, αυτή που μας παρουσιάζουν για να έχουν μόνιμα στον τοίχο οι... φίλοι και εταίροι μας την Ελλάδα και να την περιφέρουν σαν τον τρελό του χωριού σε όλη την Ευρώπη, για να φοβίσουν τις άλλες χώρες ότι έτσι θα γίνουν αν βγουν έξω από τη γραμμή, είναι εντελώς διαφορετική.

Διαβάστε περισσότερα...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Περσικός Κόλπος σε κρίση
Την τελευταία εβδομάδα εξελίχθηκε ένα ακόμα επεισόδιο στον Περσικό Κόλπο που υπενθυμίζει τις λεπτές ισορροπίες που επικρατούν σε μια ασταθή περιοχή. Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ακολουθούμενα από τους συμμάχους -Μπαχρέιν, Υεμένη και Αίγυπτο-, διέκοψαν τις διπλωματικές σχέσεις με το πλούσιο κρατίδιο του Κατάρ, κατηγορώντας το ότι υποστηρίζει την τρομοκρατία.
Να θωρακιστεί η ΕΕ για να μην αντιμετωπίσει άλλες ενεργειακές κρίσεις
Την ανάγκη της ενίσχυσης της ενεργειακής ασφάλειας της ΕΕ, για να μη βρεθεί άλλη φορά αντιμέτωπη με κρίσεις όπως του 2006 και του 2009, όταν η Ρωσία διέκοψε την τροφοδοσία του αγωγού φυσικού αερίου εξαιτίας της διένεξης με την Ουκρανία, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΠΕ, Γρηγόρης Στεργιούλης στο Β΄ Διεθνές Συνέδριο Πετρελαίου που έγινε την περασμένη βδομάδα στην Αθήνα.
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
του ΜΑΚΗ ΚΟΥΡΗ
Έχουμε πυξίδα ή όπου μας βγάλει το κύμα;

Κρίσιμες πολύ οι μέρες που απομένουν μέχρι τη συνεδρίαση του Eurogroup την Πέμπτη, όπου θα αποφασιστεί ποια θα είναι η επόμενη μέρα για την Ελλάδα. Αν και απομένουν μόνο τρεις μέρες, τίποτε δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει στον ορίζοντα. Δεν έχει υπάρξει κάποιο σινιάλο ότι κάτι θα μας δώσουν, αλλά ούτε και έχει διευκρινιστεί τίποτε σε σχέση με τις ελπίδες τις οποίες έχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Αντίθετα, όλες τις προηγούμενες ημέρες, ακόμη και την περασμένη Παρασκευή, ζητούσαν να ψηφίσει η Βουλή όλο και περισσότερα... προαπαιτούμενα, με τα οποία φορτώνουν τον... γάιδαρο και με άλλα βάρη. Μέχρι να αρχίσει να κλοτσάει –αμήν και πότε–, και τότε να μην παραπονιούνται ούτε οι μέσα ούτε οι έξω.

Περισσότερα...


ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
του ΜΑΚΗ ΚΟΥΡΗ

Καλή σας μέρα...

Οι... έντιμοι Γερμανοί, που μας κουνάνε το δάχτυλο, αποδεικνύεται ότι είναι μέχρι τον λαιμό βουτηγμένοι στη διαφθορά και στα σκάνδαλα. Αποκαλύφθηκε το μεγαλύτερο σκάνδαλο φοροδιαφυγής στην ιστορία της Ομοσπονδιακής Γερμανίας, με πρωταγωνιστές τράπεζες και χρηματομεσίτες, οι οποίοι λήστεψαν τα γερμανικά Ταμεία, με τη λεία να ανέρχεται στα 32,8 δισ. ευρώ.

Και μετά μας κάνουν τους τιμητές...

Περισσότερα...