Κεντρική σελίδα | Προηγούμενα Φύλλα | Επικοινωνία

Ημ. Φύλλου: 16/04/2017

ΘΕΜΑΤΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΥΡΩΠΗ - ΚΟΣΜΟΣ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΑΜΥΝΑ - ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
Δες
ΣΤΗΛΕΣ
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
ΖΙΖΑΝΙΟ
ΥΠ. ΕΞΩ(ΦΡΕΝ)ΙΚΩΝ
ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ


Δημοψήφισμα
Ο εσωτερικός διχασμός και οι εξωτερικές απειλές - Η αγωνία της Αθήνας και της Λευκωσίας

Σε σκοτεινά μονοπάτια οδηγεί την Τουρκία ο Ερντογάν -που αναμένεται να κερδίσει μια ακόμη εκλογική μάχη- με την υπερψήφιση των συνταγματικών αλλαγών στο δημοψήφισμα της Κυριακής, που μετατρέπουν την Τουρκία σε Προεδρική Δημοκρατία, με τον ίδιο να συγκεντρώνει, και επίσημα πλέον, όλες τις εξουσίες στα χέρια του.

Διαβάστε περισσότερα...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Τραμπ διαψεύδει τις ελπίδες για μια άλλη πορεία
«Και κλήδας οίδα δώματος μόνη θεών εν ω κεραυνός έστιν εσφραγισμένος» «Και τα κλειδιά του δώματος γνωρίζω μόνη εγώ απΆ τους θεούς, στο οποίο βρίσκεται ο κεραυνός σφραγισμένος»
Τραμπ: Εμείς είμαστε τα αφεντικά
Μήνυμα του Ντ. Τραμπ προς όλες τις κατευθύνσεις «Εμείς είμαστε τα αφεντικά του πλανήτη» συνιστά η προχθεσινή βομβιστική επίθεση των ΗΠΑ στο Δυτικό Αφγανιστάν.
Το συριακό εμπόδιο στην επαναπροσέγγιση ΗΠΑ - Ρωσίας
Η εκλογή και ανάδειξη του Ντόναλντ Τραμπ σε 45ο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών είχε προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον και περιέργεια συγχρόνως. Έγκυροι αναλυτές διερωτόταν όχι μόνο για το πώς κατόρθωσε ο κ. Τραμπ να πείσει τον αμερικανικό λαό να τον εμπιστευθεί, αφού του έλειπε η παραμικρή πείρα γύρω από τα πολιτικά, αλλά και για την πολιτική -εσωτερική και εξωτερική- που θα ακολουθούσε και ποιους θα επέλεγε για στενότερους συνεργάτες του.
Η γκάφα του εκπροσώπου για τον ¶σαντ και τον Χίτλερ που απογοήτευσε τον Πρόεδρο
Σοβαρά προβλήματα συνεχίζει να αντιμετωπίζει ο Ντόναλντ Τραμπ με τους συνεργάτες του.
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
του ΜΑΚΗ ΚΟΥΡΗ
Όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε την Ανάσταση στον τόπο μας

Ανάσταση θα γιορτάσουμε απόψε, νύχτα του Μεγάλου Σαββάτου. Όπως κάθε χρόνο, εδώ και πάνω από 2.000 χρόνια...

Ανάσταση αγωνιούμε να φεγγίσει και στην πατρίδα μας από το 2009. Και Ανάσταση δεν βλέπουμε. Φταίνε οι ξένοι. Δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε η τελευταία, που η φυλή μας, το έθνος μας, η Ελλάδα όλη, ζει μέρες κατοχής, με άλλους να αποφασίζουν για εμάς. Μόνο που, δυστυχώς, πάντα βάζουμε κι εμείς το χεράκι μας. Και βγάζουμε τα μάτια μας. Δίνοντας έτσι στους προσφερόμενους... προστάτες μας τα επιχειρήματα για να έρθουν να μας... βοηθήσουν και να μας έχουν υπό την... ευγενή εποπτεία τους! Οκτώ χρόνια... διαπραγματευόμαστε με τους... εταίρους μας με την ελπίδα ότι θα τους έχουν μείνει κάποια απομεινάρια ανθρωπιάς, ότι δεν θα είναι στυγνοί εκβιαστές, που θέλουν μόνο να τυραννήσουν τη χώρα μας γιατί οι «καπεταναίοι» έριξαν έξω το καράβι και έφεραν το πλήρωμα λίγο πριν από τον πνιγμό... Ελπίζαμε ότι θα ήθελαν να δώσουν χείρα βοηθείας, αλλά στην πράξη αποδείχθηκαν πειρατές...

Περισσότερα...


ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
του ΜΑΚΗ ΚΟΥΡΗ

Καλή σας μέρα

Καλό Πάσχα – ελπίζω να μας το επιτρέπουν ο Μπαλαούρας και οι συν αυτώ. Και από
Δευτέρα, μην το ξεχνάμε, η νηστεία συνεχίζεται... ΓιΆ αυτό μην παραφάτε από το σουβλιστό αρνί. Μετά θα κάνετε μαύρα μάτια να το ξαναδείτε...

Περισσότερα...