Κεντρική σελίδα | Προηγούμενα Φύλλα | Επικοινωνία

Ημ. Φύλλου: 12/12/2010

ΘΕΜΑΤΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
MEDIA - ΤΥΠΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΑΜΥΝΑ - ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
ΒΟΥΛΗ
ΚΥΠΡΟΣ
ΣΤΗΛΕΣ
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
ΖΙΖΑΝΙΟ
ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
ΣΥΝΑΞΑΡΙΣΤΗΣ
ΥΠ. ΕΞΩ(ΦΡΕΝ)ΙΚΩΝ
ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ
Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ
ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΒΥΖΑΝΤΙΟΝ
ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ
ΡΩΓΜΕΣ


Τι τα βάζουν με τον κακομοίρη τον Γιάννη Παναγόπουλο... Μήπως είναι ο πρώτος πρόεδρος της ΓΣΕΕ που τα έπαιρνε από την Εθνική Τράπεζα ως μέλος του διοικητικού της συμβουλίου; Και αμοιβή είχε ο προστάτης των εργαζομένων, και μπόνους έπαιρνε, και όλο και κάτι μετοχούλες.

Διαβάστε περισσότερα...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
το Ζιζάνιο
=== Αντί να ασχολείσαι με τα τεφτέρια και τα ελλείμματα και να πελαγώνεις στους αριθμούς, δεν τα παρατάς, φίλε Όλι Ρεν, και να Άρθεις να παίζεις σε μια από τις ελληνικές ομάδες κι έτσι να μη χάνεις την κυριακάτικη προπόνησή σου; Θα κλωτσάς όλες τις μέρες την μπάλα και όχι τις ζωές μας...
Πόσα τσέπωσε από τη συναυλία για τον Καζαντζίδη;
Μια και κάνει τον Εισαγγελέα, τον αναμάρτητο και τον άμωμο, μπορεί να μας πει ο κύριος του θεάτρου πόσα πήρε από τη συναυλία για τον Καζαντζίδη στο Παναθηναϊκό Στάδιο, για τη συμμετοχή του στην οργάνωση, σκηνοθεσία κ.λπ.; Αληθεύει ότι το ποσό που έβαλε στην τσέπη ήταν 120.000 ευρώ;

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
ωτακουστής
ΔΙΑΤΙ να το κρύψωμεν άλλωστε
το ευαγγέλιον
Αποστολικά και... άλλα
ΜΕΤΑ τη συνεδρίαση...
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
ΤΟΥ MΑΚΗ ΚΟΥΡΗ
Κόψτε τις τιμές

Η εύκολη συνταγή είναι να πάρεις ένα μαχαίρι και να κόψεις τη ζωή των πολιτών σου, να μειώσεις τους μισθούς, τα επιδόματα, ακόμα και του πολύτεκνου, μέχρι και τις συντάξεις πείνας. Έχεις μάλιστα συμμάχους τα (μεγάλα) οικονομικά και επιχειρηματικά συμφέροντα.

Περισσότερα...


ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
Του Μάκη Κουρή

Καλή σας μέρα.
Πήραμε κι εμείς από χθες μια δυνατή γεύση χειμώνα.
Αρκετά τράβηξε σε μήκος το καλοκαίρι... Είχε βέβαια και τα καλά του. Σε εποχές αφραγκίας, το να μη χρειάζεται καλοριφέρ είναι θεόπεμπτη βοήθεια... Τώρα όμως πυκνώνουν τα σύννεφα από παντού.

Περισσότερα...