Κεντρική σελίδα | Προηγούμενα Φύλλα | Επικοινωνία

Ημ. Φύλλου: 03/09/2017

ΘΕΜΑΤΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΜΥΝΑ - ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
ΚΥΠΡΟΣ
γράφουν
ΣΤΗΛΕΣ
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
ΖΙΖΑΝΙΟ
ΥΠ. ΕΞΩ(ΦΡΕΝ)ΙΚΩΝ
ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ


Αστείο είναι, θα πουν πολλοί...Τι σχέση έχει αυτό το φιδάκι, που είναι για να «καίει» τα κουνούπια και διάφορα άλλα ζωύφια, με τις πυρκαγιές που ανάβουν και καίνε δάση, θάμνους, αμπέλια, ακόμη και σπίτια κ.λπ., όπως αυτά που φέτος έγιναν στάχτη στον Κάλαμο, στην Ηλεία, στη Ζάκυνθο και στην Κεφαλονιά;

Διαβάστε περισσότερα...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αξιοπρέπεια ήταν η λέξη που χαρακτήριζε τον Αλέξανδρο Βέλιο
Είναι αλήθεια ότι δεν έχω συνειδητοποιήσει πώς πέρασε ένας χρόνος από τότε που με κοίταξες ατρόμητος για τελευταία φορά στα μάτια.
Ψηφιακές όλες οι συναλλαγές με το Δημόσιο σε μία τετραετία
Την περασμένη Τετάρτη, στην ομιλία του για την παρουσίαση της «Εθνικής Στρατηγικής για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση 2017-2019», ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο μεγαλύτερο βήμα εκσυγχρονισμού για την ελληνική δημόσια διοίκηση, που θα έχει συμβεί στα σύγχρονα χρόνια, στη σύγχρονη εποχή και με άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητα του πολίτη.
Ο κυρ Εισαγγελέας ασελγούσε σε παιδάκια
«Ένοχος με 40 χρόνια φυλακή για αποπλάνηση ανηλίκων, ασέλγεια, κακοποίηση και πρόκληση σωματικών βλαβών κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη ο Κωνσταντίνος Λαλαούνης, πρώην πρόεδρος ιδιωτικού οικοτρο­φείου στον Πειραιά.
Μας θύμισε ο Αρχιεπίσκοπος αυτά που ξεχνάμε...
Ο σοφός ηγέτης της Εκκλησίας μας όχι μόνο μας θύμισε αυτά που θεωρούμε δεδομένα, πιστεύοντας ότι δεν κινδυνεύουν, αλλά και προσγείωσε τον κάθε Έλληνα τονίζοντας ότι, όπου και να κοιτάξεις, αυτό που έχεις σήμερα μπορεί να μην το έχεις αύριο αν δεν το παλεύεις, αν κάθε στιγμή δεν το υπερασπίζεσαι.
Ζητούνται καταδότες επΆ αμοιβή!
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στο Eurobasket με περισσότερες από 100 επιλογές για την Εθνική Ομάδα
Η Εθνική Ομάδα δίνει τους δύο τελευταίους αγώνες της στον πρώτο όμιλο τουEurobasket, με τη Φινλανδία, σήμερα στις 20:00, και την Πολωνία, την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, στις 17:30.
Κέρδη άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ μοίρασε το Λαϊκό Λαχείο τον Αύγουστο
Μεγάλα κέρδη μοιράζει κάθε μήνα το Λαϊκό Λαχείο. Τον Αύγουστο διένειμε συνολικά 5.197.000 ευρώ σε πέντε κληρώσεις. Ο μεγάλος λαχνός, με κέρδη 1.780.000 ευρώ, κληρώθηκε σε τυχερό στη Θάσο.
ΣΚΡΑΤΣ: Δώρο γενεθλίων 100.000 ευρώ σε τυχερή παίκτρια από τα «Μαγικά Κεράσια»
Το μεγαλύτερο δώρο γενεθλίων χάρισε το ΣΚΡΑΤΣ σε μια τυχερή παίκτρια, η οποία κέρδισε 100.000 ευρώ στο παιχνίδι «Μαγικά Κεράσια».
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
Δεν είναι πειραματόζωα οι μαθητές, κύριε Γαβρόγλου!

Απίστευτο είναι. Δεν θα μπορούσε να φαντασθεί κανείς, ούτε ο τελευταίος της εκπαιδευτικής κοινότητας της χώρας μας, ότι θα υπήρχε πανεπιστημιακός καθηγητής που θα ανακοίνωνε αλλαγές στις εξετάσεις για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, στα πανεπιστήμια και στα πολυτεχνεία, με τόση προχειρότητα και με πρωτοφανή αφέλεια για τις επιπτώσεις της θύελλας που θα έσπερνε το νέο σύστημα, που ούτε στην πιο υποβαθμισμένη χώρα της Αφρικής δεν εφαρμόζεται. Δυστυχώς, συνέβη και αυτό.

Περισσότερα...


ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ

Καλό μήνα,

Γενέθλια έχει σήμερα το ΠΑΣΟΚ, τρεις του Σεπτέμβρη έχουμε. Μέρες που αναζητεί αρχηγό η Δημοκρατική Παράταξη για ένα νέο ξεκίνημα, με εκείνες τις διακηρύξεις του Ανδρέα που και σήμερα είναι το ζητούμενο. Για να γυρίσει ο ήλιος.

Περισσότερα...