Κεντρική σελίδα | Προηγούμενα Φύλλα | Επικοινωνία

Ημ. Φύλλου: 06/08/2017

ΘΕΜΑΤΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΥΡΩΠΗ - ΚΟΣΜΟΣ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΜΥΝΑ - ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
γράφουν
ΣΤΗΛΕΣ
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
ΖΙΖΑΝΙΟ
ΥΠ. ΕΞΩ(ΦΡΕΝ)ΙΚΩΝ
ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ


Η χελώνα Caretta-Caretta, είναι ένα από τα τρία είδη χελώνας που ζουν ακόμη στη Μεσόγειο και είναι δυνατόν να τη δείτε στη Ζάκυνθο, γιατί αποθέτει τα αυγά της στις παραλίες του κόλπου του Λαγανά. Οι θαλάσσιες χελώνες μπορούν να φτάσουν σε σημαντικές διαστάσεις -μέχρι 140 κιλά- και μήκος, περίπου 120 εκατοστά, ενώ η μικρότερη 80 εκατοστά.

Διαβάστε περισσότερα...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εσείς θα χάσετε...
Έχει άκρες ελληνικές ο Τζεφ Μπέζος, που κέρδισε 16,5 δισ. δολ. το 2016
Ο CEO και ιδρυτής της Amazon Τζεφ Μπέζος ήταν ο πιο κερδισμένος της περασμένης χρονιάς, προσθέτοντας το εντυπωσιακό ποσό των 16,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων στον λογαριασμό του! Ο 53χρονος εκτοξεύτηκε στην τέταρτη θέση της λίστας από την 11η που είχε καταλάβει το 2014.
Στα δικαστήρια για το «Μπράβο, Ρούλα»
Συνεχίζεται η δικαστική αντιπαράθεση ανάμεσα στο E-TV και τη Ρούλα Κορομηλά με αντικείμενο την υπέρβαση του εγκεκριμένου προϋπολογισμού της εκπομπής. Οι συνεργάτες της Ρ. Κορομηλά διεκδικούν από τον σταθμό την αμοιβή τους, η οποία είχε συμφωνηθεί με την ίδια, χωρίς καμιά ενημέρωση ή έγκριση από τον σταθμό.
Προκηρύχθηκαν οι δασικοί χάρτες στην υπόλοιπη χώρα
Διεθνή ανοικτό διαγωνισμό για την ανάθεση μελετών κατάρτισης δασικού χάρτη σε 36 περιφερειακές ενότητες της χώρας προκήρυξε ο φορέας του Κτηματολογίου με 16 συμβάσεις, ύψους σχεδόν 40 εκατ. ευρώ.
ΣΚΡΑΤΣ: 3,2 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Από τις 31 Ιουλίου έως και τις 06 Αυγούστου 2017, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 3.268.812 ευρώ. Μεταξύ των τυχερών νικητών, ήταν και ένας υπερτυχερός στη Λάρισα που κέρδισε 100.000 ευρώ στο παιχνίδι «Μαγικά Κεράσια».
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 36 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Ιούλιο
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ. Τον Ιούλιο του 2017 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 36 εκατομμύρια ευρώ.
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
του ΜΑΚΗ ΚΟΥΡΗ
Ο τουρισμός είναι ο δικός μας πύραυλος, που μπορεί να εκτοξεύσει την ανάπτυξη

Δεν χρειάζεται η μελέτη της Διεύθυνσης Οικονομικής Ανάλυσης της Εθνικής Τράπεζας για να πεισθεί ο καθένας ότι έχουμε το... υπερόπλο, που λέγεται ήλιος, θάλασσα (ό,τι αρέσει στον καθένα), φυσικές ομορφιές που δεν τις βρίσκεις πουθενά αλλού. Το υπερόπλο το οποίο μπορεί να εκτοξεύσει τον τουρισμό στα ύψη, φέρνοντας το χρήμα που χρειάζεται για να γίνει πράξη η ποθούμενη ανάπτυξη και να βγει η χώρα μας από τα κάτεργα. Και επιτέλους να απελευθερωθούμε και να πάψουμε να είμαστε ζητιάνοι, με απλωμένο τον δίσκο της επαιτείας σε όλο τον πλανήτη.

Περισσότερα...


ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
του ΜΑΚΗ ΚΟΥΡΗ

Καλή σας μέρα, με αντοχή στη ζέστη.

Το μόνο σίγουρο αντιηλιακό είναι οι βουτιές στη θάλασσα. Και όποιος αντέξει.

Η... ζέστη ή εσύ… Στο χέρι σου είναι να νικήσεις.

Περισσότερα...