Κεντρική σελίδα | Προηγούμενα Φύλλα | Επικοινωνία

Ημ. Φύλλου: 09/07/2017

ΘΕΜΑΤΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΑΜΥΝΑ - ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
γράφουν
ΣΤΗΛΕΣ
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
ΖΙΖΑΝΙΟ
ΥΠ. ΕΞΩ(ΦΡΕΝ)ΙΚΩΝ
ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ


Ποιος το λέει; Ο θρυλικός, διεθνούς φήμης, πολυβραβευμένος ρωσοαμερικανός χορευτής, χορογράφος και ηθοποιός Μιχαήλ Μπαρίσνικοφ, τον οποίο θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν οι λάτρεις του θεάτρου και του χορού στην παράσταση «Γράμμα σε έναν άνδρα», που θα παρουσιαστεί στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Διαβάστε περισσότερα...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φτωχαίνει ο χώρος...
Ο Σώρρας γελάει...
Επιτακτική ανάγκη η «κρατικοποίηση» των υποθηκοφυλακείων
Μια σημαντική δικαστική εξέλιξη ενδέχεται να επηρεάσει (είτε επισπεύδοντας είτε αλλάζοντας ορισμένα σημεία του) το νομοσχέδιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση για τη συγχώνευση υποθηκοφυλακείων με το Κτηματολόγιο, κάτω από έναν ενιαίο κρατικό φορέα.
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 7 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ. Από τις 4 Ιουλίου έως τις 10 Ιουλίου 2017 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 7 εκατομμύρια ευρώ.
ΣΚΡΑΤΣ: 3.562.000 ευρώ σε κέρδη μοίρασε την περασμένη εβδομάδα
Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Από τις 3 Ιουλίου έως και τις 9 Ιουλίου 2017, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε στους νικητές 3.562.000 ευρώ.
Λάμψη και επώνυμοι καλεσμένοι στο 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ
Κανείς δεν έλειπε από το 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ!
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
Υπόδουλη χώρα είμαστε...

Ζούμε σε μια εποχή που ώρες ώρες ντρεπόμαστε για τη χώρα μας, για την Ελλάδα μας, αν και το «μας» έχει περικοπεί κι αυτό. Γιατί η χώρα έχει φθάσει στο τελευταίο στάδιο του τοξικομανούς, που ικετεύει γονατιστός τον μεγαλέμπορα να του δώσει τη δόση του, λέγοντάς του: «Πάρε ό,τι μου έχει απομείνει»... Το αποκορύφωμα αυτής της ξεφτίλας για τη χώρα μας το ζήσαμε την εβδομάδα που πέρασε, όταν αρνούνταν να καταβάλουν τη δόση των 7,7 δισ. ευρώ, όπως αποφάσισε το Eurogroup, όλοι οι εταίροι μας.

Περισσότερα...


ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ

Καλή σας μέρα,

Πώς τα έχουν καταφέρει να ζηλεύουμε τους έξω... Δεν πρόλαβε καλά καλά να αναλάβει Πρόεδρος της Γαλλίας ο Εμανουέλ Μακρόν και άρχισε τις μεταρρυθμίσεις από τον χώρο των πολιτικών. Εξήγγειλε τη μείωση του αριθμού των βουλευτών και των γερουσιαστών κατά το ένα τρίτο, με εισαγωγή «μιας δόσης αναλογικότητας» στις βουλευτικές εκλογές. Επίσης, ανακοίνωσε την κατάργηση του ειδικού δικαστηρίου για τους υπουργούς και στο εξής οι υποθέσεις στις οποίες θα είναι κατηγορούμενοι θα πηγαίνουν στα κοινά δικαστήρια, όπου θα δικάζονται όπως οι απλοί πολίτες. Τέρμα η συναλλαγή μεταξύ των κομμάτων και το «κράτα με να σε κρατώ», με τη διαφθορά να κάνει γλέντι.

Αλήθεια, γιατί δεν αντιγράφεις, Αλέξη, τον Μακρόν;

Περισσότερα...