Κεντρική σελίδα | Προηγούμενα Φύλλα | Επικοινωνία

Ημ. Φύλλου: 16/04/2017

ΘΕΜΑΤΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΥΡΩΠΗ - ΚΟΣΜΟΣ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΑΜΥΝΑ - ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
Δες
ΣΤΗΛΕΣ
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
ΖΙΖΑΝΙΟ
ΥΠ. ΕΞΩ(ΦΡΕΝ)ΙΚΩΝ
ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ


...είναι η κραυγή αγωνίας σαράντα επιχειρηματικών και κοινωνικών φορέων της Βόρειας Ελλάδας, οι οποίοι πρωτίστως επισημαίνουν ότι «οι Έλληνες δεν είναι, πλέον, απογοητευμένοι. Είναι απελπισμένοι» και διερωτώνται αν «άραγε το γνωρίζουν αυτό όλοι όσοι λαμβάνουν αποφάσεις εις βάρος της ζωής μας».

Διαβάστε περισσότερα...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Στρατευμένη...
ΣΚΡΑΤΣ: 2,9 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα!
Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Από τις 10 Απριλίου μέχρι και τις 16 Απριλίου 2017, μοιράστηκαν στους νικητές 2.955.000 ευρώ. Μεταξύ των νικητών ήταν δύο τυχεροί που κέρδισαν από 10.000 ευρώ ο καθένας στα παιχνίδια «Γκολ στην Τύχη» και «Σμαραγδένια Εφτάρια», καθώς και ένας τυχερός που κέρδισε το ποσό των 12.000 ευρώ στο παιχνίδι «12 Μήνες Τύχη».
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 8 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σε περισσότερα από 3.000 πρακτορεία τα Virtual παιχνίδια του ΟΠΑΠ
Χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση προχωρά η αλλαγή σελίδας στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ με ταvirtual games να δίνουν το στίγμα της σημαντικής αναβάθμισης προϊόντων και υπηρεσιών στο δίκτυο της εταιρείας.
Έπαινοι και χρηματικά έπαθλα από τα ΕΛΠΕ σε αριστούχους μαθητές
Πάνω από 250 αριστούχους μαθητές που μπήκαν σε καλή σειρά στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, από τις περιοχές που έχουν τα διυλιστήριά τους, βράβευσαν τα ΕΛΠΕ σε δύο εκδηλώσεις που έγιναν την περασμένη Δευτέρα και Τρίτη στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.
Να είστε εκεί...
Τα... ανάλατα
Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τους δασικούς χάρτες
Ψηφίστηκε -κατά πλειοψηφία- την περασμένη Δευτέρα το νομοσχέδιο για τους δασικούς χάρτες, στο οποίο αναφέρθηκε ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης, θυμίζοντας ότι πέρασε από τρία κύματα αντιδράσεων.
Περιμένοντας τους βαρβάρους
Θα ζητήσω σήμερα συγγνώμη για το οδυνηρό λοξοδρόμημα της στήλης. Κάποιες φορές, αντί για κάποιες μικρές χαρωπές πασχαλινές ιστοριούλες που γεμίζουν την καρδιά ευεξία και σε κάνουν να ξεχνάς, προς στιγμήν, τη μισητή πραγματικότητα, παρασυρμένος από θύμησες ασχολείσαι με το πιο μαύρο, το πιο συνταρακτικό Πάσχα που έζησε ο τόπος μας.
Προσφορά αγάπης από την Ιπποδρομίες ΑΕ, του ομίλου ΟΠΑΠ, στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS
Σε μια μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS μετατράπηκε την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2017, ο ιππόδρομος στο Μαρκόπουλο.
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
του ΜΑΚΗ ΚΟΥΡΗ
Όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε την Ανάσταση στον τόπο μας

Ανάσταση θα γιορτάσουμε απόψε, νύχτα του Μεγάλου Σαββάτου. Όπως κάθε χρόνο, εδώ και πάνω από 2.000 χρόνια...

Ανάσταση αγωνιούμε να φεγγίσει και στην πατρίδα μας από το 2009. Και Ανάσταση δεν βλέπουμε. Φταίνε οι ξένοι. Δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε η τελευταία, που η φυλή μας, το έθνος μας, η Ελλάδα όλη, ζει μέρες κατοχής, με άλλους να αποφασίζουν για εμάς. Μόνο που, δυστυχώς, πάντα βάζουμε κι εμείς το χεράκι μας. Και βγάζουμε τα μάτια μας. Δίνοντας έτσι στους προσφερόμενους... προστάτες μας τα επιχειρήματα για να έρθουν να μας... βοηθήσουν και να μας έχουν υπό την... ευγενή εποπτεία τους! Οκτώ χρόνια... διαπραγματευόμαστε με τους... εταίρους μας με την ελπίδα ότι θα τους έχουν μείνει κάποια απομεινάρια ανθρωπιάς, ότι δεν θα είναι στυγνοί εκβιαστές, που θέλουν μόνο να τυραννήσουν τη χώρα μας γιατί οι «καπεταναίοι» έριξαν έξω το καράβι και έφεραν το πλήρωμα λίγο πριν από τον πνιγμό... Ελπίζαμε ότι θα ήθελαν να δώσουν χείρα βοηθείας, αλλά στην πράξη αποδείχθηκαν πειρατές...

Περισσότερα...


ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
του ΜΑΚΗ ΚΟΥΡΗ

Καλή σας μέρα

Καλό Πάσχα – ελπίζω να μας το επιτρέπουν ο Μπαλαούρας και οι συν αυτώ. Και από
Δευτέρα, μην το ξεχνάμε, η νηστεία συνεχίζεται... ΓιΆ αυτό μην παραφάτε από το σουβλιστό αρνί. Μετά θα κάνετε μαύρα μάτια να το ξαναδείτε...

Περισσότερα...