Κεντρική σελίδα | Προηγούμενα Φύλλα | Επικοινωνία

Ημ. Φύλλου: 29/04/2007

ΘΕΜΑΤΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΥΡΩΠΗ - ΚΟΣΜΟΣ
MEDIA - ΤΥΠΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΤΗΛΕΣ
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
ΖΙΖΑΝΙΟ
ΑΘΕΑΤΗ ΟΨΗ
ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ
ΨΙΘΥΡΙΣΤΑ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
ΣΥΝΑΞΑΡΙΣΤΗΣ
ΥΠ. ΕΞΩ(ΦΡΕΝ)ΙΚΩΝ
ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ
Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ
ΣΤΙΓΜΑ
ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΒΥΖΑΝΤΙΟΝ
ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ


Μήνες είχε να συνεδριάσει η Διοικούσα Επιτροπή Θεσσαλονίκης της ΝΔ, καθώς καμιά από τις ομάδες που την απαρτίζουν δεν το επεδίωξε. Οι κομματικοί (με προεξέχοντα τον πρόεδρο Βάκη Φρατζή) μήνες τώρα επιδίδονται σε δημόσιες σχέσεις με κυβερνητικούς-κρατικούς αξιωματούχους και αρκούνται στην άσκηση της επιρροής τους σε αυτούς, προκειμένου να προωθήσουν διάφορες υποθέσεις ανθρώπων της επιρροής τους.

Διαβάστε περισσότερα...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κινητικότητα και γκρίνιες στο ΠΑΣΟΚ
Με ομιλίες πρωτοκλασάτων στελεχών, που παρελαύνουν με σειρά, επιδιώκει η Νομαρχιακή Επιτροπή Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ να βελτιώσει το κλίμα και να καλλιεργήσει την εντύπωση στα τοπικά στελέχη και τα μέλη του κόμματος πως βρίσκονται προ των πυλών της εξουσίας…
Δεν πήγε στις ΗΠΑ
Μπορεί ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος να δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «η χρηματοδότηση του νέου δημαρχιακού μεγάρου είναι εξασφαλισμένη», αλλά προς διάψευσή του το εργοτάξιο παραμένει ανενεργό και οι ανάδοχες εταιρείες με επιστολή τους τονίζουν πως δεν πρόκειται να ξεκινήσουν εκ νέου, αν προηγουμένως δεν εισπράξουν τα δέκα εκατομμύρια που τους οφείλονται και δεν παραλάβουν επιστολή του Σουφλιά, που να εγγυάται την ομαλή και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα χρηματοδότηση του έργου.

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ραδιοτηλεοπτικά...
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
Του Μάκη Κουρή
Πάρε κεφάλια, Βύρωνα...

Αυτές οι εικόνες με τις φωτιές, να καίγονται αυτοκίνητα μέσα στο κέντρο της Αθήνας, με τους αστυνομικούς σε ρόλο θεατή, είναι το αποκορύφωμα της κατάστασης διάλυσης, που δυστυχώς χρόνια τώρα υπήρχε σ' όλον τον χώρο της δημόσιας διοίκησης και δεν έχει πολιτικό χρώμα ή αιτία.

Περισσότερα...


ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
Του Μάκη Κουρή

Καλή σας μέρα,

Πάει και ο Απρίλιος. Πότε πρόλαβε να φύγει... Τρέχουν οι μέρες... Μάλλον εμείς παρατρέχουμε για να προλάβουμε τα τόσα που έχουμε φορτωθεί και δεν μας φτάνει το ένα μεροκάματο... Ό,τι κι αν συμβαίνει, Πρωτομαγιά την Τρίτη, ευκαιρία για νέο... τετραήμερο...

Περισσότερα...