Κεντρική σελίδα | Προηγούμενα Φύλλα | Επικοινωνία

Ημ. Φύλλου: 03/09/2017

ΘΕΜΑΤΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΜΥΝΑ - ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
ΚΥΠΡΟΣ
γράφουν
ΣΤΗΛΕΣ
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
ΖΙΖΑΝΙΟ
ΥΠ. ΕΞΩ(ΦΡΕΝ)ΙΚΩΝ
ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ


Αποσπάσματα της ομιλίας Ερντογάν, κατά τους εορτασμούς για την «Ημέρα Νίκης», στις 30 Αυγούστου 1922, θα μπορούσαν να είχαν εμπνεύσει (;) τον Λουίτζι Πιραντέλο, αν κι εκείνος… πρόλαβε και έγραψε το γνωστό «Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε»… Ο Ερντογάν πάντως είναι σίγουρα… φαν...

Διαβάστε περισσότερα...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μέλη σχολικών επιτροπών βάζουν χέρι σε λογαριασμούς σχολείων!
Έσπειραν ανέμους και θερίζουν θύελλες. Κάπως έτσι εξελίσσεται η κατάσταση με τις συνεντεύξεις-παρωδία που έγιναν στον Πειραιά για την αλλαγή των διευθυντών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, όπως πρώτο αποκάλυψε το «Π».
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
Δεν είναι πειραματόζωα οι μαθητές, κύριε Γαβρόγλου!

Απίστευτο είναι. Δεν θα μπορούσε να φαντασθεί κανείς, ούτε ο τελευταίος της εκπαιδευτικής κοινότητας της χώρας μας, ότι θα υπήρχε πανεπιστημιακός καθηγητής που θα ανακοίνωνε αλλαγές στις εξετάσεις για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, στα πανεπιστήμια και στα πολυτεχνεία, με τόση προχειρότητα και με πρωτοφανή αφέλεια για τις επιπτώσεις της θύελλας που θα έσπερνε το νέο σύστημα, που ούτε στην πιο υποβαθμισμένη χώρα της Αφρικής δεν εφαρμόζεται. Δυστυχώς, συνέβη και αυτό.

Περισσότερα...


ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ

Καλό μήνα,

Γενέθλια έχει σήμερα το ΠΑΣΟΚ, τρεις του Σεπτέμβρη έχουμε. Μέρες που αναζητεί αρχηγό η Δημοκρατική Παράταξη για ένα νέο ξεκίνημα, με εκείνες τις διακηρύξεις του Ανδρέα που και σήμερα είναι το ζητούμενο. Για να γυρίσει ο ήλιος.

Περισσότερα...