Κεντρική σελίδα | Προηγούμενα Φύλλα | Επικοινωνία

Ημ. Φύλλου: 11/06/2017

ΘΕΜΑΤΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΥΡΩΠΗ - ΚΟΣΜΟΣ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΑΜΥΝΑ - ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
ΚΥΠΡΟΣ
Δες
γράφουν
ΣΤΗΛΕΣ
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
ΖΙΖΑΝΙΟ
ΥΠ. ΕΞΩ(ΦΡΕΝ)ΙΚΩΝ
ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ


ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΑ

Με αυτό το κεντρικό θέμα μίλησαν εχθές σε εκδήλωση της Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Χαλανδρίου στην Αθήνα, ο Δρ Ευριπίδης Στυλιανίδης, πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής Ροδόπης, και ο εκδότης - συγγραφέας Σάββας Καλεντερίδης. Την εκδήλωση συντόνισε η περιφερειακή σύμβουλος της Αθήνας και πρόεδρος της οργάνωσης Φωτεινή Βρύνα.

Διαβάστε περισσότερα...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το 2019 αρχίζουν τα έργα για την υποθαλάσσια ζεύξη Περάματος - Σαλαμίνας
Aρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά το έργο της υποθαλάσσιας ζεύξης Περάματος - Σαλαμίνας. Ήδη μελετώνται οι προτάσεις που έχουν υποβάλλει οι τρεις κοινοπραξίες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον (ΜΕΤΚΑ, ΤΕΡΝΑ και Vinci Concession - Vinci Highways και ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ) και ετοιμάζεται ο τελικός σχεδιασμός του έργου.
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
του ΜΑΚΗ ΚΟΥΡΗ
Έχουμε πυξίδα ή όπου μας βγάλει το κύμα;

Κρίσιμες πολύ οι μέρες που απομένουν μέχρι τη συνεδρίαση του Eurogroup την Πέμπτη, όπου θα αποφασιστεί ποια θα είναι η επόμενη μέρα για την Ελλάδα. Αν και απομένουν μόνο τρεις μέρες, τίποτε δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει στον ορίζοντα. Δεν έχει υπάρξει κάποιο σινιάλο ότι κάτι θα μας δώσουν, αλλά ούτε και έχει διευκρινιστεί τίποτε σε σχέση με τις ελπίδες τις οποίες έχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Αντίθετα, όλες τις προηγούμενες ημέρες, ακόμη και την περασμένη Παρασκευή, ζητούσαν να ψηφίσει η Βουλή όλο και περισσότερα... προαπαιτούμενα, με τα οποία φορτώνουν τον... γάιδαρο και με άλλα βάρη. Μέχρι να αρχίσει να κλοτσάει –αμήν και πότε–, και τότε να μην παραπονιούνται ούτε οι μέσα ούτε οι έξω.

Περισσότερα...


ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
του ΜΑΚΗ ΚΟΥΡΗ

Καλή σας μέρα...

Οι... έντιμοι Γερμανοί, που μας κουνάνε το δάχτυλο, αποδεικνύεται ότι είναι μέχρι τον λαιμό βουτηγμένοι στη διαφθορά και στα σκάνδαλα. Αποκαλύφθηκε το μεγαλύτερο σκάνδαλο φοροδιαφυγής στην ιστορία της Ομοσπονδιακής Γερμανίας, με πρωταγωνιστές τράπεζες και χρηματομεσίτες, οι οποίοι λήστεψαν τα γερμανικά Ταμεία, με τη λεία να ανέρχεται στα 32,8 δισ. ευρώ.

Και μετά μας κάνουν τους τιμητές...

Περισσότερα...