Κεντρική σελίδα | Προηγούμενα Φύλλα | Επικοινωνία

Ημ. Φύλλου: 29/01/2017

ΘΕΜΑΤΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΥΡΩΠΗ - ΚΟΣΜΟΣ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΑΜΥΝΑ - ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
ΚΥΠΡΟΣ
Δες
ΣΤΗΛΕΣ
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
ΖΙΖΑΝΙΟ
ΥΠ. ΕΞΩ(ΦΡΕΝ)ΙΚΩΝ
ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ


ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΑ

Ένα παιδάκι του δημοτικού με μαθησιακά προβλήματα χρειάστηκε τη συνδρομή ειδικής παιδαγωγού για να μπορέσει να προσαρμοστεί στο σχολικό περιβάλλον. Αποτέλεσμα; Δεν ήθελε να πάει σχολείο…

Διαβάστε περισσότερα...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιος μαζεύει υλικά και είδη για βαριές κατασκευές στα Λιπάσματα;
Νέο σίριαλ βρίσκεται σε εξέλιξη στα Λιπάσματα. Ενώ στον χώρο, που ανήκει στον Δήμο Κερατσινίου, συνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς οι εργασίες αποκατάστασης και ήδη όλα τα μπάζα που είχαν συγκεντρωθεί έχουν μεταφερθεί και η έκταση έχει… ανοίξει προκειμένου να διαμορφωθεί προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών, στον χώρο που ανήκει στην Εθνική Τράπεζα γίνονται άλλες εργασίες που δημιουργούν πολλά ερωτηματικά.
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
του ΜΑΚΗ ΚΟΥΡΗ
Εδώ και τώρα, μια γροθιά όλη η χώρα απέναντι στους εξευτελιστικούς εκβιασμούς ΔΝΤ και ΕΕ

Ξεκάθαρος είναι πια ο στόχος τους. Μας θέλουν μόνιμα με τον... ζουρλομανδύα, ως φόβητρο για το τι περιμένει όποιον βγει έξω από τη γραμμή. Ακόμη και όποιος είχε την παραμικρή αμφιβολία πείσθηκε για το πού μας πάνε από την κατάληξη του Eurogroup της περασμένης Πέμπτης. Συμφωνημένο από όλους το νέο κουστούμι που μας έχουν ράψει. Απόδειξη, το ότι μόλις ένα τέταρτο κράτησε η συνεδρίαση. «Πάρτε το τελεσίγραφο και μόλις έχει την υπογραφή της Βουλής φέρτε το πίσω και τότε θα πάρετε λεφτά».

Περισσότερα...


ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
του ΜΑΚΗ ΚΟΥΡΗ

Καλή σας μέρα, δεν έχετε παράπονο, και χιόνια πολλά είχαμε και βροχές και κρύο πολύ, και έπρεπε να καίει το καλοριφέρ όλη μέρα. Κι όταν έρθει ο λογαριασμός, με τι λεφτά θα πληρωθεί, όταν στο σπίτι λεφτά δεν έχουν απομείνει; Κατά τα άλλα, το κράτος είχε πλεόνασμα. Και βγήκε στους δρόμους το Μαξίμου να πανηγυρίσει, ξεχνώντας ότι το ποσό του πλεονάσματος είναι τα λεφτά που έχασε η Αγορά.

Περισσότερα...