Κεντρική σελίδα | Προηγούμενα Φύλλα | Επικοινωνία

Ημ. Φύλλου: 12/11/2006

ΘΕΜΑΤΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΥΡΩΠΗ - ΚΟΣΜΟΣ
MEDIA - ΤΥΠΟΛΟΓΙΕΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΤΗΛΕΣ
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
ΖΙΖΑΝΙΟ
ΑΘΕΑΤΗ ΟΨΗ
ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ
ΨΙΘΥΡΙΣΤΑ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
ΣΥΝΑΞΑΡΙΣΤΗΣ
ΥΠ. ΕΞΩ(ΦΡΕΝ)ΙΚΩΝ
ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ
Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ
ΣΤΙΓΜΑ
ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΒΥΖΑΝΤΙΟΝ
ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ


Απαγορεύεται στους συντάκτες του διεθνούς τμήματος να γράφουν επώνυμα άρθρα!

Και νέα κρίση ξέσπασε στην «Καθημερινή»! Απαγορεύεται σε όλους τους συντάκτες του διεθνούς τομέα να γράφουν άρθρα επώνυμα για το κυριακάτικο φύλλο και να αναφέρονται μόνο σε μεταφράσεις, δηλαδή να παραθέτουν το τι λένε ο «Economist», οι «New York Times», η «Monde» κ.λπ. (Σύμπτωση ήταν ότι η απαγόρευση δόθηκε τη μέρα που απολυόταν ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Ντόναλντ Ράμσφελντ από τον Μπους…)

Διαβάστε περισσότερα...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σχεδιάζουν το επόμενο βήμα στο «Θέμα»
Το επόμενο βήμα τους στα ΜΜΕ προγραμματίζουν εντός του χειμώνα οι Αναστασιάδης, Καραμήτσος και Τριανταφυλλόπουλος, όπως αποκαλύπτουν σε συνέντευξή τους στον Πέτρο Κωστόπουλο στο «Esquire».
Αυτά τα μπόνους ποιοι τα πήραν από την ΕΡΤ;
Ο σάλος για την επιχείρηση «μπόνους» στην κρατική ραδιοτηλεόραση δεν έχει κοπάσει, αν και η διοίκηση κάνει ό,τι μπορεί για να ξεχάσει τις αντιδράσεις μετά και τις κινήσεις πανικού να βάλει συνδικαλιστές στο «ψυγείο» επειδή τους θεώρησε «πηγές» του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ της εφημερίδας μας.
Στο 1,7 εκατ. ευρώ το κόστος του Φεστιβάλ!
Η διοργάνωση του Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης είχε σπουδαίο περιτύλιγμα, το γήπεδο της Πυλαίας, το οποίο για να τη φιλοξενήσει μεταμορφώθηκε σε τεράστιο τηλεοπτικό πλατό, βοηθώντας κατά πολύ την κάλυψή του από την τηλεόραση.

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στα μαλακά τα κανάλια από το ΕΣΡ
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
Του Μάκη Κουρή
Δώστε λίγη ζεστασιά στα ξεχασμένα περήφανα γηρατειά…

Κινδυνεύει να κατηγορηθεί η κυβέρνηση Καραμανλή για πρωτοφανή αναλγησία με την επιμονή της να αρνιέται τη χορήγηση ενός επιδόματος θέρμανσης σε ορεινές περιοχές, όπου το θερμόμετρο τον χειμώνα πέφτει κάτω από το μηδέν.

Περισσότερα...


ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
Του Μάκη Κουρή

Καλή σας μέρα,

Αυτό που συνέβη στην εκλογή του νέου Αρχιεπισκόπου Κύπρου θα έπρεπε να είχε οδηγήσει στο… ξούρισμα των δύο πρωταγωνιστών, του Επισκόπου Κύκκου και του Μητροπολίτη Πάφου, που μετά από όργιο συναλλαγής άρπαξε την Αρχιεπισκοπή, εξευτελίζοντας και διασύροντας την Εκκλησία. Ποιον σεβασμό να εμπνεύσει με όσα έκανε ο «εκλεγείς» Χρυσόστομος στους πιστούς της Κύπρου;

Περισσότερα...