Κεντρική σελίδα | Προηγούμενα Φύλλα | Επικοινωνία

Ημ. Φύλλου: 23/01/2011

ΘΕΜΑΤΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
MEDIA - ΤΥΠΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΑΜΥΝΑ - ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
ΒΟΥΛΗ
ΚΥΠΡΟΣ
ΣΤΗΛΕΣ
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
ΖΙΖΑΝΙΟ
ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
ΣΥΝΑΞΑΡΙΣΤΗΣ
ΥΠ. ΕΞΩ(ΦΡΕΝ)ΙΚΩΝ
ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ
Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ
ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΒΥΖΑΝΤΙΟΝ
ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ
ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ
ΡΩΓΜΕΣ


Τα τελευταία χρόνια η ελληνική κοινωνία βιώνει μια κατάσταση γενικής αποσύνθεσης. Όλοι πλέον έχουν αντιληφθεί ότι κράτος δυστυχώς δεν υφίσταται. Και η ταυτότητα του ελληνικού έθνους οδηγείται σε αλλοίωση. Και όμως κανείς δεν αντιδρά. Όλοι ανέχονται την προϊούσα σήψη, χωρίς να ενδιαφέρονται να σταματήσουν τον κατήφορο αυτόν.

Διαβάστε περισσότερα...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πήρε το ΔΝΤ τα στοιχεία μισθοδοσίας της ΕΥΠ;
Σε πλήρη «χαρτογράφηση» του προσωπικού της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και των αμοιβών του έχει προχωρήσει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ζητώντας και λαμβάνοντας σε μια από τις πρώτες «ελεγκτικές» επισκέψεις του στην Αθήνα όλα τα σχετικά στοιχεία. Αυτό αναφέρει στο «Π» αξιόπιστη πηγή από τον κύκλο των προσώπων στην Αθήνα που είχαν συνεργασία με τους «επιτηρητές» για την εφαρμογή του Μνημονίου.
Νέα λιτότητα για 12 δισ. ευρώ με… το πιστόλι στον κρόταφο
Δεινή πολιτική ήττα υπέστη στις Βρυξέλλες η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών τη Δευτέρα, καθώς διαψεύσθηκαν οριστικά οι προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί ότι η Γερμανία θα «άναβε πράσινο» για την επιμήκυνση του δανείου των 110 δισ. ευρώ, «επιβραβεύοντας» την κυβέρνηση για όσα έχει ήδη κάνει για τη μείωση των ελλειμμάτων.
ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Ο ΤΡΙΣΕ!
Στριμώχνει τις ελληνικές τράπεζες ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κ. Τρισέ. Στην πρόσφατη συνεδρίαση με τις διοικήσεις των κεντρικών τραπεζών των χωρών μελών της Ευρωζώνης, ζήτησε από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γ. Προβόπουλο να ενημερώσει τις διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών ότι θα πρέπει να αρχίσουν να επιστρέφουν τα παλιά που έχουν πάρει από την ΕΚΤ.

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Έρευνα του ΣΔΟΕ για τους 1.991 λογαριασμούς
Στης Σοφοκλέους τα παιχνίδια
Διάδρομοι και Ψίθυροι
XΡΗΜΑτιστήριο
Νέα διάκριση του ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια
Διεθνές Οικονομικό Βαρόμετρο
Και το... κυνήγι του καπνίσματος φόρτωσαν στους Επιθεωρητές Εργασίας!
Ληστεία στις αντλίες!
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
Του Μάκη Κουρή
Θα πάρω ένα όπλο...

Έξω από την Αθήνα τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα... Εκρηκτικές οι επιπτώσεις από την οικονομική κρίση. Η ύφεση έχει οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Δεν είναι μόνο η πτώση του τζίρου, η παντελής έλλειψη ρευστότητας, οι απολύσεις, η ανεργία, τα μαγαζιά που κλείνουν το ένα μετά το άλλο...

Περισσότερα...


ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
Του Μάκη Κουρή

Καλή σας μέρα,
Δεν μας έφθανε το τσουνάμι της χρεοκοπίας, άρχισαν τα... ταρατατζούμ ξανά στη γειτονιά μας, από πάνω πλευρά. Μετά την Τύνιδα πήραν προχθές με τις πέτρες τον Μπερίσα. Τέσσερις νεκροί για... αρχή... Η Αστυνομία άνοιξε πυρ... Εκεί καταλήγουν όλα τα διεφθαρμένα καθεστώτα... Το γνωστό, τη δόξα πολλοί εμίσησαν, το χρήμα ουδείς, πάντα παρόν... Ας έχουν πάντως οι φύλακες
τον νου τους γιατί η φωτιά μπορεί εύκολα να περάσει κάτω από το αυλάκι...

Περισσότερα...