Κεντρική σελίδα | Προηγούμενα Φύλλα | Επικοινωνία

Ημ. Φύλλου: 29/04/2007

ΘΕΜΑΤΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΥΡΩΠΗ - ΚΟΣΜΟΣ
MEDIA - ΤΥΠΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΤΗΛΕΣ
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
ΖΙΖΑΝΙΟ
ΑΘΕΑΤΗ ΟΨΗ
ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ
ΨΙΘΥΡΙΣΤΑ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
ΣΥΝΑΞΑΡΙΣΤΗΣ
ΥΠ. ΕΞΩ(ΦΡΕΝ)ΙΚΩΝ
ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ
Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ
ΣΤΙΓΜΑ
ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΒΥΖΑΝΤΙΟΝ
ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ


Στην «Καθημερινή» της προπερασμένης Κυριακής 15/4/2007 δημοσιεύτηκε εκτεταμένη συνέντευξη του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφη, σχετικά με το γνωστό στο πανελλήνιο θέμα των δομημένων ομολόγων που αγόρασαν τα ασφαλιστικά ταμεία. Εκεί ο υπουργός προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες για τις επενδύσεις αυτές των Ταμείων, ενώ καταλογίζει ευθύνες σε τράπεζες, χρηματιστηριακές εταιρείες και διοικήσεις Ταμείων.

Διαβάστε περισσότερα...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μεγάλο κόλπο στην πλάτη των τραπεζοϋπαλλήλων
Tο μεγάλο κόλπο δημιουργικής λογιστικής της κυβέρνησης, με στόχο την τεχνητή μείωση των ελλειμμάτων εις βάρος χιλιάδων τραπεζοϋπαλλήλων που βλέπουν τις παροχές των Ταμείων τους να εξανεμίζονται, αποκάλυψε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Ν. Γκαργκάνας.
Στης Σοφοκλέους τα παιχνίδια
Όσος χρόνος κι αν περάσει μερικά πράγματα εξακολουθούν να κάνουν εντύπωση στον γράφοντα και πιθανότατα σε εκατοντάδες άλλους επενδυτές. Ο λόγος για τη χαρακτηριστικότατη «μνήμη χρυσόψαρου» που επιδεικνύουν οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι με την αγορά μας, είτε αυτοί είναι μεγάλοι διαχειριστές και παίκτες είτε -κι εδώ η απορία μας μεγαλώνει- πρόκειται για μικροεπενδυτές απ' αυτούς που έπαθαν μεν, δεν έμαθαν δε!

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
XΡΗΜΑτιστήριο
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
Του Μάκη Κουρή
Πάρε κεφάλια, Βύρωνα...

Αυτές οι εικόνες με τις φωτιές, να καίγονται αυτοκίνητα μέσα στο κέντρο της Αθήνας, με τους αστυνομικούς σε ρόλο θεατή, είναι το αποκορύφωμα της κατάστασης διάλυσης, που δυστυχώς χρόνια τώρα υπήρχε σ' όλον τον χώρο της δημόσιας διοίκησης και δεν έχει πολιτικό χρώμα ή αιτία.

Περισσότερα...


ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
Του Μάκη Κουρή

Καλή σας μέρα,

Πάει και ο Απρίλιος. Πότε πρόλαβε να φύγει... Τρέχουν οι μέρες... Μάλλον εμείς παρατρέχουμε για να προλάβουμε τα τόσα που έχουμε φορτωθεί και δεν μας φτάνει το ένα μεροκάματο... Ό,τι κι αν συμβαίνει, Πρωτομαγιά την Τρίτη, ευκαιρία για νέο... τετραήμερο...

Περισσότερα...