Κεντρική σελίδα | Προηγούμενα Φύλλα | Επικοινωνία

Ημ. Φύλλου: 28/09/2014

ΘΕΜΑΤΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΥΡΩΠΗ - ΚΟΣΜΟΣ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΑΜΥΝΑ - ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
Δες
ΣΤΗΛΕΣ
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
ΖΙΖΑΝΙΟ
ΥΠ. ΕΞΩ(ΦΡΕΝ)ΙΚΩΝ
ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ

Ο Γιατρός Σας

Κάθε μήνα μαζί με το «Π» το ιατρικό ένθετο που λύνει όλες τις απορίες σας και απαντά σε κάθε ερώτημα για την υγεία σας


Τα περίεργα παιγνίδια του Οικουμενικού Πατριάρχη
Η πρόβα έγινε στην εκλογή του νέου Μητροπολίτη Ιωαννίνων, όπου υπέστη δεινή ήττα ο υποψήφιός του και τώρα έχει βάλει στο μάτι τη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης
Δικές μου είναι οι Μητροπόλεις των Νέων Χωρών, λέει και απαιτεί πλήρη αυτονομία! - Η Άννα Διαμαντοπούλου ως υπουργός Παιδείας είχε αποδεχθεί το αίτημά του!

Διαβάστε περισσότερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΕΥΡΩΠΗ - ΚΟΣΜΟΣ - Σαν διαμετακομιστικό σταθμό χρησιμοποιούν την Ελλάδα οι τζιχαντιστές!
Ως πέρασμα χρησιμοποιούν την Ελλάδα οι τζιχαντιστές, που με την αγριότητα των αποκεφαλισμών σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος, κυρίως για τις μεγάλες χώρες που κινούν τα νήματα της οικουμένης και τώρα νομίζουν ότι παίρνουν εκδίκηση.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Σχολές-φαντάσματα πουλάνε τίτλους και προσόντα!
Τις τελευταίες βδομάδες ο ελληνικός λαός παρακολουθεί το σίριαλ με τους πλαστούς τίτλους που ανακάλυψαν ξαφνικά υπουργοί, τους οποίους είχαν χρησιμοποιήσει για να διορισθούν άτομα που σήμερα εργάζονται στο Δημόσιο και σωστά παραπέμπονται στη Δικαιοσύνη για την απάτη που έκαναν.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Παράταση ζωής ζητάει ο Σαμαράς
ΧΑΛΑΡΩΣΗ της μεταρρυθμιστικής προσπάθειας και μετάθεση των δύσκολων (επώδυνων) αποφάσεων για τις διαρθρωτικές αλλαγές μετά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας επιζητεί από τους πιστωτές ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Τρία ραντεβού στα τυφλά…
ΕΛΛΕΙΨΗ στρατηγικής, ασάφεια στόχων και αστοχία υλικού υποδηλώνουν οι κινήσεις της κυβέρνησης, αλλά και προσωπικά του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά το τελευταίο διάστημα.
ΑΜΥΝΑ - ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ - Απέκλεισαν τον πρέσβη για να μην ξέρει τι συζήτησαν με τη Μέρκελ
ΙΣΧΥΡΟ πλήγμα για την κυβέρνηση, αλλά και προσωπικά για τον πρωθυπουργό συνιστά η αιφνίδια παραίτηση του πρέσβη της χώρας μας στο Βερολίνο Π. Ζωγράφου, χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής καμιά εξήγηση από πλευράς κυβέρνησης.
ΕΥΡΩΠΗ - ΚΟΣΜΟΣ - Η Δύση απέναντι στην πρόκληση του Ισλαμικού Κράτους
Οι γεωπολιτικές ανακατατάξεις που εξελίσσονται στην ευρύτερη γεωπολιτική μας περιοχή είναι αξιοσημείωτες. Άσπονδοι εχθροί του χθες, βλέπουν σήμερα τα συμφέροντά τους να είναι ομόρροπα και να συγκλίνουν στον τρόπο αντιμετώπισης του νέου κινδύνου, που δεν είναι άλλος από τη δυναμική εμφάνιση του λεγόμενου Ισλαμικού Κράτους.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ - «Σφάζει» με το βαμβάκι τον Σαμαρά ο Μόντι
Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις ο Μάριο Μόντι. Πιστό αντίγραφο του δικού μας Λουκά Παπαδήμου είναι. Καθηγητές και οι δύο, διορισμένοι από τη γερμανική υπερεξουσία στην Ευρωπαϊκή Ένωση πρωθυπουργοί και οι δύο, ο ένας στην Ιταλία και ο άλλος εδώ, οι οποίοι... συμπτωματικά διαδέχθηκαν εκλεγμένους πρωθυπουργούς, τον Μπερλουσκόνι και τον Παπανδρέου.
ΕΥΡΩΠΗ - ΚΟΣΜΟΣ - Μηδέν στο πηλίκο
Αν και εδώ και δύο εβδομάδες Αμερικανοί και σύμμαχοι έχουν ξεκινήσει τους βομβαρδισμούς σε θέσεις του ΙΚ (Ισλαμικού Κράτους) στο Ιράκ και την Τρίτη χτύπησαν και στη Συρία, ρίχνοντας σε μία ημέρα όσα βλήματα έχουν ρίξει στο Ιράκ σε 14 ημέρες, η επιχειρησιακή δυνατότητα των τζιχαντιστών παραμένει υψηλή.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - Ανακούφιση στην Αγορά από την αποποινικοποίηση των οφειλών στο Δημόσιο
Έπρεπε να κτυπήσει την πόρτα της κυβέρνησης η ανθρωπιά και η αξιοπρέπεια, αφού έχει χάσει κάθε επαφή με αυτές τις... ιδιότητες, για να καταλάβει ότι αυτό που γίνεται στην Ελλάδα τα δύο τελευταία χρόνια δεν ισχύει σε καμία άλλη χώρα της Ευρώπης: Να συλλαμβάνεται και να οδηγείται στο Αυτόφωρο και από εκεί στη φυλακή ο οφειλέτης στην Εφορία, στο ΙΚΑ ή σε κάποιο άλλο ασφαλιστικό ταμείο, όχι γιατί έχει και δεν πληρώνει, αλλά γιατί δεν έχει να πληρώσει.
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
Του ΜΑΚΗ ΚΟΥΡΗ
Η εγχείρηση… επέτυχε, ο ασθενής απεβίωσε...

Ανάσες ζήτησε από τη Μέρκελ ο Σαμαράς. Δεν είδαμε, όμως, τη γερμανίδα καγκελάριο να κάνει το χατίρι στον φίλο της τον Αντώνη. Αντίθετα, μάλλον τον άφησε να... ψήνεται. «Δικός μας είναι, δεν θα φωνάξει». Όπως και έγινε. Και κάθε μέρα η σάλπιγγα σημαίνει και μία υποχώρηση από τις θέσεις που υποστήριζε η κυβέρνηση και φαινόταν να μη σηκώνει μύγα στο σπαθί της.

Περισσότερα...


ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
Του ΜΑΚΗ ΚΟΥΡΗ

Καλή σας μέρα και καλού - κακού ας είστε έτοιμοι για ξαφνικές εκλογές...

Περισσότερα...


Ζητάμε άμεσα έμπειρο για το διαφημιστικό τμήμα εβδομαδιαίας εφημερίδας και με γνώσεις «πωλητή» για εκτυπώσεις.

Στείλτε το βιογραφικό σας με πλήρη στοιχεία στο paron@paron.gr