Παλινόρθωση του… κράτους της Δεξιάς καταγγέλλει ο Τσίπρας… Επίσης, εντελώς ανεξήγητα, ανέβηκαν οι τιμές στα μούσμουλα

Παλινόρθωση του… κράτους της Δεξιάς καταγγέλλει ο Τσίπρας… Επίσης, εντελώς ανεξήγητα, ανέβηκαν οι τιμές στα μούσμουλα

Για «παροξυσμό αυταρχισμού» από την κυβέρνηση μίλησε ο Τζανακόπουλος. Αλλά δεν είπε λέξη για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στα άγρια ραδίκια.

«Κλίμα τρομοκρατίας από τα ΜΑΤ», καταγγέλλει και ο Γαβρόγλου. Επιπλέον, κάνει πολλά παράσιτα τελευταία το Netflix.

«Έχουμε ξεπεράσει τις προσδοκίες των πολιτών», είπε ο Κυριάκος, σε έναν ανοιχτό και ειλικρινή διάλογο με τον… καθρέφτη του.

Το έθεσε σωστά ο Ν. Φίλης: «Άλλο επαγγελματίας τρομοκράτης κι άλλο ο νέος που πετάει μολότοφ». Ο πρώτος έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, πληρώνει ΦΠΑ, ΕΦΚΑ.

Ενώ ο δεύτερος το κάνει εντελώς ερασιτεχνικά, για… την ψυχή του Τσε Γκεβάρα.

Εξεταστική για την Οικονομία από το 2001 (!) ζητάει η Φώφη. Γιατί όχι από το 1981, που είναι και πιο πρόσφατο;

Πρόσφυγες από Σουδάν, Σομαλία κ.α. αρνήθηκαν να μείνουν σε μοναστήρι. Δεν είχε πισίνα και τζακούζι. Δεν είχε και «πιάτο», να βλέπουν τα ματς της Θύελλας Χαρτούμ.

Οπότε, εκτός από το γιατί μπήκαμε στα Μνημόνια, θα μάθουμε και γιατί βυθίστηκε το «Εξπρές Σάμινα», γιατί απέτυχε ο Ρακιντζής στη Eurovision.

Τον Δεκέμβριο του 2021 η εκλογή προέδρου στο ΚΙΝΑΛ από τη βάση. Αν και εφόσον υπάρχει ακόμη βάση, υπό τον όρο ότι θα… υφίσταται ακόμη ΚΙΝΑΛ.

Πιο μαχητική αντιπολίτευση ζητά από τον Τσίπρα ο Τσακαλώτος. Ποιος; Ο Τσακαλώτος. Που βάζει γάλα στο χαμομήλι για να ανέβει η αδρεναλίνη.

Κάτι τέτοιες μέρες θυμάμαι ότι από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχε περάσει το δίδυμο Γεροβασίλη – Παπακώστα. Ήταν την περίοδο που γελούσαν ως και τα πλακάκια στα Εξάρχεια.

Πανηγυρίζει ο Τσίπρας που στην Ισπανία θα σχηματιστεί προοδευτική κυβέρνηση. Κάτι σαν ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ την τετραετία, ε;

Το 2016, λέει, ο Ερ­ντογάν σχεδίαζε να απαγάγει του οκτώ τούρκους αξιωματικούς στην Ελλάδα. Μετά έμαθε ότι υπουργός Άμυνας ήταν ο Καμμένος και έκανε πίσω τρομαγμένος;

Στα Γρεβενά ο Τσίπρας συναντήθηκε με καταληψίες μαθητές. Και τι ακριβώς τους είπε; Αν συνεχίσουν, μπορεί κάποια μέρα να γίνουν πρωθυπουργοί;

Ακόμη, η ελληνική κυβέρνηση είχε δώσει το πράσινο φως για την απαγωγή. Αλλά η «δουλειά» χάλασε τελευταία στιγμή γιατί δεν τα βρήκαν στα λύτρα;

Συγγνώμη, αλλά ό­ποιος θίγει την τιμή και την υπόληψη της Β. Σταμάτη δεν πρέπει να δέχεται τιμωρίες, αλλά να εισπράττει… εύρετρα!

Στελέχη του ΜέΡΑ25 σήκωσαν πανό διαμαρτυρίας κατά του κινέζου Προέδρου και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα. Κακώς. Στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια έπρεπε να τους πάνε.

Το κατάλαβα: Ανεξάρτητη είναι η Δικαιοσύνη όταν ασκεί δίωξη στον Λοβέρδο και «ελεγχόμενη» όταν βάζει στο αρχείο την υπόθεση του Σαμαρά. Στο σπίτι όλοι καλά;

Ώστε (και) με τον Φρουζή είχε συναντηθεί ο Ν. Παππάς. Εκτός από τον Μαρινάκη, τον Καλογρίτσα, τον Αρτεμίου, τον Πετσίτη. Ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές!

Γελάει το Πανελλήνιο με τις «μπαρούφες» της Νοτοπούλου, αλλά εκείνη εισπράττει τα 7.000 ευρώ τον μήνα. Τρώει τη σκόνη της ο… Μπαμπινιώτης!

Διευκρίνιση: Ο βουλευτής Σαλμάς δεν τηλεφώνησε στον εισαγγελέα για να επηρεάσει την απόφασή του, αλλά για να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες».

Με την απειλή όπλων λήστεψαν κατάστημα ψιλικών στη Θεσσαλονίκη. Όπου να ’ναι, θα κάνουν διάρρηξη σε περίπτερο στα Τρίκαλα συνοδεία τανκ.

40χρονος από το Εκουαδόρ συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη για παράνομη διακίνηση μεταναστών από το Μπαγκλαντές. Τους οποίους…

…θα «πουλούσε» σε πακιστανό «δουλέμπορο» για να τους «νοικιάσει» σε γερμανό μεγαλοκτηματία να μαζεύουν ελιές στη Λακωνία.

Πλάκα έχει που κάποιοι ονειρεύονται να γίνει η Ελλάδα «γέφυρα» Ανατολής και Δύσης. Ενώ έχει ήδη γίνει «τράνζιτ» μεταξύ Ασίας και Αφρικής.


Σχολιάστε εδώ