«Τώρα που μπορείς, σώσε ζωές» – Η νέα καμπάνια ευαισθητοποίησης των Γιατρών Χωρίς Σύνορα

«Τώρα που μπορείς, σώσε ζωές» – Η νέα καμπάνια ευαισθητοποίησης των Γιατρών Χωρίς Σύνορα

Τώρα που οι κρίσεις ξεσπούν η μία μετά την άλλη σε όλο τον πλανήτη, τώρα που οι εμπόλεμες ζώνες συνεχώς πληθαίνουν, τώρα που εκατοντάδες άνθρωποι πνίγονται στη Μεσόγειο, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα βρίσκονται εκεί, στην πρώτη γραμμή για να βοηθήσουν χιλιάδες ανθρώπους που έχουν ανάγκη.


Μέσα από τη νέα καμπάνια ευαισθητοποίησης με κεντρικό μήνυμα «Τώρα που μπορείς, σώσε ζωές» οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα μάς καλούν τώρα που μπορούμε να γίνουμε όλοι μέρος μιας αλυσίδας που σώζει ζωές σε όλο τον κόσμο. Να σταθούμε δίπλα τους σε όλες τις επείγουσες κρίσεις που συμβαίνουν γύρω μας, σε όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τόσο οι ασθενείς τους, όσο και οι ίδιοι στο πεδίο των αποστολών τους.

Στη νέα τους καμπάνια ευαισθητοποίησης, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα μάς καλούν να σταθούμε δίπλα σε χιλιάδες εκτοπισμένους πληθυσμούς τώρα που έχασαν τα πάντα. Να αναρωτηθούμε τι γίνεται με τους χιλιάδες πρόσφυγες που διασχίζουν τη Μεσόγειο τώρα που η θάλασσα αγριεύει. Να βοηθήσουμε τους ασθενείς που χρειάζονται πρόσβαση στα φάρμακα τώρα που κάποιες επιδημίες επανεμφανίζονται. Να στρέψουμε το βλέμμα εκεί που τώρα «βρέχει» βόμβες και η ζωή κρέμεται από μία κλωστή.

Δείτε το βίντεο:

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα ως ιατρική οργάνωση επείγουσας παρέμβασης γνωρίζουν πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος για να φτάσουν εκεί όπου υπάρχει πραγματικά ανάγκη. Η εμπειρία όλων αυτών των ετών τους έχει μάθει πόση σημασία έχει να βρίσκονται εδώ και τώρα εκεί που συμβαίνει μία καταστροφή.

 

Βοήθησε κι εσύ να σώσουμε περισσότερες ζωές. Τώρα που μπορείς, στήριξε το έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα εδώ:  https://msf.gr/torapouboreis


*Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα δεν εξαρτώνται από κρατικές και θεσμικές χρηματοδοτήσεις αλλά στηρίζονται σε δωρεές ιδιωτών από όλο τον κόσμο. Μέσα σε ένα χρόνο περιέθαλψαν περισσότερους από 11 εκατομμύρια ασθενείς (στοιχεία 2018).

 


Σχολιάστε εδώ