Στ. Πέτσας: Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει την στήριξή του άσυλο της ανομίας (video)

Στ. Πέτσας: Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει την στήριξή του άσυλο της ανομίας (video)

– «Τα πανεπιστήμια επιστρέφουν στους φοιτητές και οι γειτονιές στους κατοίκους τους»

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα του πανεπιστημιακού ασύλου και των επεισοδίων στην ΑΣΟΕΕ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, επανήλθε στο θέμα κάνοντας επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Χθες, οι Έλληνες πολίτες είδαν με έκπληξη να οργανώνεται διαδήλωση στην οποία μετείχαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με αίτημα να συνεχιστεί η νοσηρή κατάσταση που διαμορφώθηκε κατά τα προηγούμενα χρόνια. Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε τη στήριξή του στο άσυλο της ανομίας και της παρανομίας. Απέδειξε ότι επιλέγει – και πάλι – να ταυτιστεί με τους μπαχαλάκηδες. Προκαλεί την ελληνική κοινωνία και τη συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών».

Ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε: «Τα πανεπιστήμια αποδίδονται στους φυσικούς τους χρήστες: στους φοιτητές, τους εργαζόμενους, στους καθηγητές» και τόνισε πως «η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να τελειώνει με τις γιάφκες των κουκουλοφόρων, των κατασκευαστών μολότοφ, των διακινητών ναρκωτικών και των λαθρέμπορων εντός των Πανεπιστημίων.  Οι Έλληνες πολίτες στις γειτονιές τους και οι φοιτητές στα Πανεπιστήμιά τους θα αισθανθούν και πάλι ασφαλείς και ελεύθεροι από τη φασιστική επιβολή της άποψης ισχνών μειοψηφιών. Αλλά δεν είναι μόνο τα Πανεπιστήμια. Σήμερα, όπως γνωρίζετε, ελευθερώθηκε από παράνομη κατάληψη ακόμη ένας χώρος, αυτή τη φορά σε μια επιβαρυμένη γειτονιά της Αθήνας, στην οδό Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια. Πρόκειται για την 12η απελευθέρωση παράνομα κατειλημμένου χώρου. Τα Πανεπιστήμια επιστρέφουν στους φοιτητές τους, οι γειτονιές στους κατοίκους τους και οι περιουσίες στους ιδιοκτήτες τους».

Αναφερόμενος, κυβερνητικός εκπρόσωπος, στην εξάρθρωση της ομάδας «Οργάνωση Επαναστατικής Αυτοάμυνας» σημείωσε πως η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία «εξουδετέρωσε έναν επικίνδυνο βραχίονα της ελληνικής τρομοκρατίας» και έκανε λόγο για «σημαντική επιτυχία που περιφρουρεί τη δημόσια ασφάλεια και τη Δημοκρατία».

Διαβεβαίωσε παράλληλα πως οι πολίτες «θα αισθανθούν και πάλι ασφαλείς και ελεύθεροι από τη φασιστική επιβολή της άποψης ισχνών μειοψηφιών».

Παρακολουθήστε το video από την ενημέρωση των συντακτών:

 


Σχολιάστε εδώ