Ερντέν σε Σλούκα: «Δεν θα τρως ψωμί στην Τουρκία χωρίς να σέβεσαι τον ιδρυτή μας»! (video)

Ερντέν σε Σλούκα: «Δεν θα τρως ψωμί στην Τουρκία χωρίς να σέβεσαι τον ιδρυτή μας»! (video)

Ο 33χρονος πρώην ΝΒΑer που φόρεσε στο παρελθόν τη φανέλα των Σέλτικς και των Καβαλίερς αγωνίζεται πλέον στην Τουρκία.

Με μήνυμα του στο Twitter, σχολίασε το ότι ο διεθνής Έλληνας γκαρντ δεν άγγιξε το πανό για τα 81 χρόνια από τον θάνατο του Κεμάλ Ατατούρκ.

«Σλούκα, δεν θα τρως ψωμί σε αυτή τη χώρα χωρίς να σέβεσαι τον ιδρυτή μας! Θα δείχνεις σεβασμό στον πρόγονο μας, τον οποίο σέβονται σε όλο τον κόσμο».

 

Η διευκρίνηση του Σλούκα

Μετά τον σάλο πάντως που προκλήθηκε στην Τουρκία και τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα hellasjournal.com,   ο Σλούκας προέβη σε διευκρινιστική δήλωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Φενέρ.

«Σέβομαι απόλυτα τη χώρα και την ομάδα. Βρίσκομαι εδώ πέντε χρόνια. Σέβομαι τη χώρα και την ιστορία της. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τίποτα δεν συνέβη ενσυνείδητα. Ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στον αγώνα και δεν το συνειδητοποίησα εκείνη την στιγμή. Όλοι γνωρίζουν ποιος είμαι και πόσο έχω παλέψει γι’ αυτή την ομάδα. Βρίσκομαι στην ομάδα και τη χώρα τα τελευταία πέντε χρόνια. Δεν ανέχομαι να πιστεύουν πως δεν έδειξα σεβασμό. Υπάρχει μία σημαντική ιστορία πίσω απ’ αυτή τη χώρα. Τη γνωρίζω. Πάντα τη σέβομαι. Ναι, είμαι Έλληνας πολίτης, αλλά βρίσκομαι εδώ τα τελευταία πέντε χρόνια για τη Φενέρμπαχτσε, που είναι εκπρόσωπος της Τουρκίας», δήλωσε ο Έλληνας διεθνής γκαρντ.

 


Σχολιάστε εδώ