Έμπρακτη συγγνώμη δημάρχου στους δημότες του!

Έμπρακτη συγγνώμη δημάρχου στους δημότες του!

Τα Τρίκαλα είναι μια προχωρημένη πόλη, που έχει αξιοποιήσει στο έπακρο την ψηφιακή τεχνολογία. Μάλιστα η «Guardian», σε ένα άρθρο-ύμνο πριν από έναν χρόνο, αναφέρθηκε στην τεχνολογική της πρόοδο και τόνισε πως είναι μια πόλη που δεν χρειάζεται να ξέρεις έναν πολιτικό για να γίνει κάτι. Μετά λοιπόν και τις ξαπλώστρες που τοποθέτησε πρόσφατα ο δήμος στις όχθες του ποταμού Ληθαίου για να λιάζονται οι πολίτες, τώρα ο δήμαρχος προχωρά σε κάτι που ίσως και να μην έχει ξαναγίνει.

Ο δήμαρχος Τρικκαίων ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της οδού Απόλλωνος, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τον περασμένο Μάρτιο με καθυστερήσεις στην αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή.

Με επιστολή που φέρνει στη δημοσιότητα το trikalavoice.gr ο δήμαρχος κάνει γνωστό ότι οι κάτοικοι απαλλάσσονται από τη χρέωση του νερού με έκπτωση 100% των λογαριασμών τους στη ΔΕΥΑΤ.

Η έμπρακτη συγγνώμη του δημάρχου για την ταλαιπωρία που υφίστανται οι πολίτες εδώ και πέντε μήνες από τις εργασίες που εκτελεί η ΔΕΥΑΤ και από την ασυνεννοησία μεταξύ των υπηρεσιών προκάλεσε αίσθηση.

Μια απόφαση της Δημοτικής Αρχής που δείχνει σεβασμό στον πολίτη, πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Ελπίζουμε να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμα του Δήμου Τρικάλων.

Φωτό: trikalain.gr


Σχολιάστε εδώ