Καφεκοπτεία Λουμίδη: 3 μοναδικά χαρμάνια espresso που θα σας ταξιδέψουν

Καφεκοπτεία Λουμίδη: 3 μοναδικά χαρμάνια espresso που θα σας ταξιδέψουν

Λατινική Αμερική, Αραβία, Ιταλία και Ελλάδα τί είναι αυτό που συνδέει αυτές τις περιοχές; Η απάντηση δε θα μπορούσε να είναι άλλη πέραν του καφέ. Φυσικά, ο espresso δεν είναι απλά ένας καφές, αλλά, μία μυσταγωγία που περιλαμβάνει το φλογερό ταπεραμέντο της Λατινικής Αμερικής, τη δύναμη και την ένταση της Αραβίας και την Ιταλική φινέτσα. Αυτή η τελετή λαμβάνει μέρος στην Ελλάδα μέσα στα καταστήματα των Καφεκοπτείων Λουμίδη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο espresso είναι ένας καφές που χρειάζεται σεβασμό και εκτίμηση από την διαλογή και επεξεργασία της πρώτης ύλης μέχρι την τελική κατανάλωση. Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη φροντίζουν καθημερινά, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε  3 υψηλής ποιότητας χαρμάνια που θα σας ταξιδέψουν χαρίζοντάς σας αυθεντικές εμπειρίες καφέ.

Το δυνατό άρωμα και η έντονη γεύση του Espresso Classico θα σας ταξιδέψει στη Νότια Ιταλία μέσα σε μία αυθεντική ιταλική καφετερία στα στενά σοκάκια της Νάπολη, ενώ  ο Aroma ο εκλεκτός, ιταλικός Espresso θα σας ταξιδέψει στις πλατείες του Μιλάνου. Θα μεταφερθείτε για λίγο στο βωμό της φινέτσας και της μόδας, περνώντας ανάμεσα στα μεγαλύτερα brands παγκοσμίως. Το στυλάτο lifestyle και η αισθητική των κτιρίων, των καταστημάτων και των ρούχων θα σας παροτρύνουν να κυνηγήσετε την επιτυχία, μυώντας σας στον κόσμο της έμπνευσης και της δημιουργίας. Το εκλεκτό άρωμα του καφέ σε συνδιασμό με τον αέρα φρεσκάδας της πόλης, θα σας χαρίσει πνοή ανανέωσης, γεμίζοντάς σας με καινούργιους στόχους, φρέσκες ιδέες και όρεξη για καινοτομία.

Όμως, αν σας γοητεύει ένα μακρινό ταξίδι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ωκεανού, τότε ο Espresso Gold είναι ιδανικός για εσάς. Χαρμάνι με 4 εκλεκτές ποικιλίες Arabica από τη Λατινική Αμερική, με ευχάριστο άρωμα και ολοκληρωμένο σώμα με νότες καραμέλας και σοκολάτας θα σας οδηγήσουν στον προορισμό σας. Μέσα από ένα φανταστικό ταξίδι στο χωροχρόνο θα ταξιδέψετε πίσω στην αποικιοκρατούμενη Βραζιλία, θα βρεθείτε ανάμεσα στα άγρια δάση του Αμαζονίου συναντώντας τα πιο σπάνια είδη χλωρίδας και πανίδας, θα ρεμβάσετε στο ειδυλλιακό τοπίο της Κολομβίας ανάμεσα στην πυκνή βλάστηση που την χαραστηρίζει, με το αερακι του Ειρηνικού να σας αναζωογονεί. Η περιήγηση θα συνεχιστεί στην εξωτική Καραϊβική, όπου θα κολυμπήσετε στις δαντελένιες παραλίες της υπό το χρυσίζον φώς του ήλιου και θα συνεχιστεί στο Περού γνωρίζοντας από κοντά έναν πολιτισμό με στοιχεία από Ινδιάνους, Ίνκας και άλλες τοπικές φυλές, συζητώντας για προκατακλυσμιαίους πολιτισμούς, μούμιες και αρχαίους θρύλους.

Ο espresso, ως ορμητήριο για κάθε κατέυθυνση, σας παροτρύνει να ταξιδέψετε μέσα από τις γεύσεις του στους επίγειους παραδείσους, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας στο γευστικό ταξίδι του καφέ, η αφετηρία θα βρίσκεται πάντα στο δίκτυο καταστημάτων των Καφεκοπτείων Λουμίδη. Εδώ και 100 χρόνια φροντίζουμε διαρκώς ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε υψηλής ποιότητας φρεσκοκομμένο καφέ.


Σχολιάστε εδώ