Novartis: Τι κατέθεσε ο Αντώνης Σαμαράς

Novartis: Τι κατέθεσε ο Αντώνης Σαμαράς

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην κατάθεσή του που περιλαμβάνεται στην δικογραφία που βρίσκεται στη Βουλή είναι ο μόνος που κατονομάζει ευθέως τον Αλέξη Τσίπρα και βέβαια τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ως τα άτομα που βρίσκονται πίσω από την υπόθεση Novartis.

«Σε όλες τις μηνυόμενες πράξεις των ανωτέρω εισαγγελικών λειτουργών και των προστατευόμενων ψευδομαρτύρων ιθύνων νους είναι ο τέως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας», ανέφερε.

«Όλες οι ενέργειες των Εισαγγελέων ήταν προσχεδιασμένες και σε πλήρη γνώση και καθ’ υπόδειξη των τελευταίων: ο κ. Τσίπρας αποφάσισε και παρήγγειλε την κατασκευή της σκευωρίας, ο κ. Παπαγγελόπουλος, λόγω των ιδιοτήτων του, μερίμνησε ως «Ρασπούτιν» για την υλοποίησή της υποδεικνύοντας ενέργειες στην ευνοούμενή του Εισαγγελέα Διαφθοράς, βρέθηκαν οι πρόθυμοι μάρτυρες που κατέθεταν ό,τι κατά την εκάστοτε πολιτική συγκυρία εξυπηρετούσε τους μικροπολιτικούς σχεδιασμούς του κ. Τσίπρα», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα.

Επίσης τόνισε: «Σε όλες τις μηνυόμενες πράξεις των ανωτέρω εισαγγελικών λειτουργών και των προστατευόμενων ψευδομαρτύρων ιθύνων νους είναι ο τέως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας».

Πηγή: newpost.gr


Σχολιάστε εδώ