Το Facebook «γνωρίζει», λέει, πότε κάνουν σεξ οι χρήστες του… Αποκλείεται! Εδώ καλά καλά δεν θυμούνται οι… χρήστες του!

Το Facebook «γνωρίζει», λέει, πότε κάνουν σεξ οι χρήστες του… Αποκλείεται! Εδώ καλά καλά δεν θυμούνται οι… χρήστες του!

Ο Μητσοτάκης δεν θέλει Εξεταστική Επιτροπή για capital controls και Μεταναστευτικό, το σκέφτεται για ΔΕΗ και Novartis.

Όπου να ’ναι, θα πηγαίνει για μπίρες με τον Τσίπρα στο Φάληρο. Με τον Κατρούγκαλο για bungee jumping στη Χαλκίδα.

Με τη… φόρα που έχει πάρει ο ΥΠΕΞ Ν. Δένδιας, θέμα χρόνου είναι να πει ότι η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν εθνική επιτυχία. Καλή ώρα, σαν του Δράμαλη στα Δερβενάκια.

Και θα προτείνει να δώσουμε στον Ερντογάν το μισό Αιγαίο. Με αντάλλαγμα το 12άρι της Τουρκίας στη Eurovision.

Πρόωρες εκλογές προβλέπει ο Τσίπρας. Αν βλέπει οράματα, μικρό το κακό. Αν αρχίσει να ακούει και φωνές, να ανησυχήσει.

Το 47% κρίνει θετικά τις επιλογές προσώπων από τον Μητσοτάκη. Το 30% που τις κρίνει αρνητικά νοσταλγεί μάλλον Σκουρλέτη, Μπαλάφα και Νοτοπούλου.

Επί ΣΥΡΙΖΑ έγινε η κλοπή των πυρομαχικών από το στρατόπεδο στη Λέρο. Ένα – δύο χρόνια να έμεναν στην εξουσία και θα έκλεβαν και το… στρατόπεδο.

Γραφείο που θα παρακολουθεί την… πορεία της γραφειοκρατίας ιδρύουν στην κυβέρνηση. Όπου να ’ναι, και ένα για να τσεκάρει αν… κουνιούνται οι βάρκες στο λιμάνι.

Εντοπίσθηκε μούχλα στην οροφή του Βρετανικού Μουσείου και η Λ. Μενδώνη είπε ότι ενισχύεται το αίτημά μας για επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα!

Αν αύριο – μεθαύριο σκοντάψει κανένας φύλακας, βλέπω να ζητάμε και τα Ανάκτορα του Μπάκινγχαμ.

Ανένδοτο κατά της κυβέρνησης ξεκινάει το ΚΙΝΑΛ. Γιατί τόση βιασύνη; Αργούν ακόμη οι Απόκριες.

Και προειδοποιεί: «Η κυβέρνηση θα μας βρει απέναντι μέσα και έξω από τη Βουλή». Παραδίπλα από τη Βουλή; Πιο κει από τη Βουλή;

120 εκατ. ευρώ κόστισαν στο κράτος οι μετακλητοί επί ΣΥΡΙΖΑ. Ψίχουλα, αν σκεφτείς ότι ολόκληρος ο ΣΥΡΙΖΑ στοίχισε στη χώρα 100 δισ. και βάλε…

Καταγγέλλει η Φώφη ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να φθείρουν πολιτικά το ΚΙΝΑΛ. Και τι φοβάται δηλαδή; Μην της… πάρουν τη δουλειά;

Η Γεροβασίλη ισχυρίζεται ότι πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ εφάρμοσε την κινητικότητα στο Δημόσιο. Λέει για τότε που πήραν τη Νοτοπούλου από καθαρίστρια και την έκαναν υπουργό.

Είδα σε επαρχιακό κανάλι τον Βελόπουλο να πουλάει βότανα για τη δυσκοιλιότητα. Τελικά, ναι, δεν χάθηκε κάθε ελπίδα για το… κουκλοθέατρο.

Τσίπρας στο CNBC: «Παραμένω αντισυστημικός». Ναι, κι εγώ σέντερ φορ στην Μπαρτσελόνα.

Ακατάλληλο για πρόεδρο του Μετρό θεωρεί τον Ταχιάο ο Ν. Φίλης. Ο οποίος παρεμπιπτόντως έγινε υπουργός με… απολυτήριο λυκείου.

Τρία άτομα συνελήφθησαν στο προαύλιο της ΑΣΟΕ να πουλάνε λαθραία τσιγάρα. Πλήγμα στην ελεύθερη διακίνηση των ιδεών στα ΑΕΙ.

Μια – δυο δημοσκοπήσεις σαν της Opinion και της Metron να βγουν ακόμη και βλέπω τον Τσίπρα να πιάνει δουλειά εκεί κατά τα… Χριστούγεννα. Αφού συνέλθει από το σοκ…

Σύμφωνα με τον Πολάκη, τα παιδιά δεν πηγαίνουν σχολείο για να μορφωθούν, αλλά για να αποκτήσουν ταξική συνείδηση! Δεν ξέρω τι πίνει…

…αλλά, ό,τι κι αν είναι, να το σταματήσει αμέσως. Έχει προ πολλού λήξει.

Ο Γερουλάνος απέτυχε να εκλεγεί δήμαρχος, αλλά θέλει να γίνει αρχηγός κόμματος. Σαν να κοπείς στο «Voice» και να κάνεις αίτηση στη Σκάλα του Μιλάνου.

Εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης της χώρας παρουσίασε στη ΔΕΘ ο Τσίπρας. Συμπέρασμα: Μπορούν και… χειρότερα από το 2015 – 2019.

Απορία: Ο Άδωνης μένει μόνιμα στον ΣΚΑΪ και πηγαίνει πού και πού στο υπουργείο ή το… αντίστροφο;


Σχολιάστε εδώ