Σοβαροί –υποτίθεται– άνθρωποι προτείνουν για νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον 84χρονο Σημίτη…

Σοβαροί –υποτίθεται– άνθρωποι προτείνουν για νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον 84χρονο Σημίτη…

Μάλλον επειδή δεν ζουν ο Παπάγος με τον Καποδίστρια.

Από την άλλη υπάρχει ένα ισχυρό κίνητρο: Το Προεδρικό Μέγαρο είναι δύο βήματα από την οδό Αναπαύσεως.

Ο Μητσοτάκης έκανε ολόκληρο ΚΥΣΕΑ για να μεταφέρει 1.500 πρόσφυγες από τη Λέσβο στην Καβάλα. Αν βαρεθούν να κυβερνάνε, να ανοίξουν ταξιδιωτικό γραφείο.

Δηλαδή, αν επρόκειτο να λύσει οριστικά το Μεταναστευτικό, τι ακριβώς θα έκανε; «X-Factor» για… δουλέμπορους;

Αποκλειστικό: Αντί να εκλεγεί ο Τσίπρας από τη βάση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Τσίπρας θα… εκλέξει τη βάση του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά το ΣτΕ η Β. Θάνου θα προσφύγει στον ΟΗΕ, στη Unicef, στους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα», ενδεχομένως και στη Eurovision.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλουν την κυβέρνηση ότι σε δύο μήνες δεν πήρε τα μέτρα για τους πρόσφυγες που εκείνοι καθυστέρησαν τεσσεράμισι χρόνια να πάρουν. 

Ο Κυριάκος ζήτησε από τους Βρετανούς να μας δανείσουν τα Γλυπτά που μας έκλεψαν. Όπου να ’ναι θα τους ζητήσει και συγγνώμη…

…που δεν τους αφήσαμε να αρπάξουν ακόμη περισσότερα!

Κακοήθειες, ότι ο Χατζηδάκης δυσφημεί σκόπιμα τη ΔΕΗ για να ρίξει την τιμή και να ψωνίσουν πιο φτηνά οι ιδιώτες. Διευκρίνιση: Μαζί με την τιμή πέφτει και η… προμήθεια.

Για τη… «συστηματική δουλειά» που έκανε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στα Εξάρχεια μίλησε η Γεροβασίλη. Ποιος είπε ότι στην Αριστερά δεν έχουν αίσθηση του… χιούμορ;

Δεν πήγε η Θάνου στην τελετή παράδοσης-παραλαβής στην Επιτροπή Ανταγωνισμού. Είχε να προετοιμαστεί για μια γκεστ εμφάνιση στη Μενεγάκη.

Ο Χατζηδάκης λέει ότι η κυβέρνηση θέλει μια ΔΕΗ ελκυστική για τους ιδιώτες. Και όχι εξυπηρετική για τους καταναλωτές;

Με τα 630.000 που πήρε ο Γαβράς για να «ξεπλύνει» τα αμαρτήματα του ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί άνετα μία θέση στο Βιβλίο Γκίνες. Ως το πιο… ακριβό πλυντήριο του κόσμου.

Να επιστρέψει πανηγυρικά στο Κοινοβούλιο φιλοδοξεί ο Β. Λεβέντης. Σχέδια για δεύτερη καριέρα στο ελαφρολαϊκό τραγούδι κάνει ο Στ. Κόκοτας.

Τουρκικά μαχητικά παραβίασαν το FIR Αθηνών. Σιγά την είδηση. Σαν να λέμε ΙΧ στη λεωφόρο Συγγρού παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη.

Όποιος θέλει να με αμφισβητήσει, ας το κάνει, δηλώνει η Φώφη. Η οποία τελευταία αισθάνεται κάτι μεταξύ κυρα-Φροσύνης και Π. Παπαδοπούλου.

Ο άλλος (ιρανός ακτιβιστής) είπε κάποιους Έλληνες φασίστες και τώρα, λέει, κινδυνεύει η ζωή του. Τι νόμιζε δηλαδή; Ότι θα τον ανακηρύξουν… σεφ του μήνα;

Καλλιτεχνικά νέα: Ολοκληρωμένο σχέδιο για τη λύση του Μεταναστευτικού έχει ο Θ. Τζήμερος. Νέο βιντεοκλίπ γυρίζει η Τάμτα.

Αστυνομικοί στην Πάτρα σταμάτησαν 35χρονο που ήθελε να πέσει από το μπαλκόνι και να αυτοκτονήσει. Ήταν χαμηλό το μπαλκόνι και δεν θα τα… κατάφερνε;

Δεν ήταν και τόσο… μεθυσμένος ο 28χρονος που «έφαγε λάχανο» γιαγιά και εγγόνι στο Αίγιο, λέει ο συνήγορός του Κούγιας. Σκέψου και να ήταν δηλαδή…

Εκτός από γιαγιά κι εγγόνι θα «έτρωγε» παππού, μπατζανάκη, εξάδελφο και δύο – τρεις περαστικούς.

Η απόφαση του υπουργείου Παιδείας να βάλει τέλος στους «αιώνιους» φοιτητές παίζει να είναι η πιο σοβαρή τομή στην εκπαίδευση τα τελευταία 30 χρόνια.

Το 95% θεωρεί ότι ο αριθμός των μεταναστών στην Ελλάδα είναι υπερβολικά μεγάλος. Και το άλλο 5% τι νομίζει; Πως χρειάζονται περισσότερα χέρια για το… κλάδεμα των α­μπελιών;

Άτυχος αυτός ο Μπόρις Τζόνσον. Αν ήταν στην Ελλάδα θα τον έκανε ταινία ο Γαβράς. «Ενήλικες στο… Τσίρκο».

Στα 78 του ο Κ. Πρέκας αποφάσισε να πα­ντρευτεί για πρώτη φορά. Τελικά, ποτέ δεν είναι αργά κανείς να… αυτοκτονήσει.


Σχολιάστε εδώ