Ανοικτός σε όλους ο δήμαρχος Πειραιά

Ανοικτός σε όλους ο δήμαρχος Πειραιά

Αποφασισμένος να συνεργασθεί με τον δεύτερο σε εκλογική δύναμη συνδυασμό του νέου δημοτικού συμβουλίου, εκείνον του Νίκου Βλαχάκου, είναι ο Γιάννης Μώραλης. Δεν δίστασε μάλιστα να ανοίξει τα χαρτιά του και να δηλώσει δημόσια ότι θα επιδιώξει τη συναίνεση, όχι επειδή το επιβάλλει ο νόμος, αλλά επειδή το πιστεύει ο ίδιος.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, παρόλο που οι νομοθετικές ρυθμίσεις που έγιναν επιτρέπουν στον «Πειραιά Νικητή» να διοικήσει μόνος του τον δήμο, θα επιδιώξει συναίνεση και με άλλους συνδυασμούς, γιατί πιστεύει ότι ο Πειραιάς χρειάζεται όλες του τις δυνάμεις και ότι η συναίνεση δεν είναι κάτι που επιβάλλεται από τον νόμο, αλλά κάτι που υλοποιείται, εάν υπάρχει η σχετική βούληση.

«Για τον λόγο αυτό», υπογράμμισε ο δήμαρχος Πειραιά, «προτίθεμαι να αξιοποιήσω στη νέα διοίκηση του δήμου και συμβούλους από άλλους συνδυασμούς. Άλλωστε, με τον δεύτερο συνδυασμό, εκείνον του κ. Βλαχάκου, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Ανεξαρτήτως των διαφορετικών απόψεων σε κάποια ζητήματα, κρατήσαμε ένα πολιτισμένο επίπεδο προεκλογικά και αυτό μας έδωσε και μας δίνει τη δυνατότητα να συνεργαστούμε και μετεκλογικά».


Σχολιάστε εδώ