UPS: Ο YANNICK MOOIJMAN ορίζεται Managing Director για την Ελλάδα, την Ουγγαρία, τη Ρουμανία και τη Σλοβενία.

UPS: Ο YANNICK MOOIJMAN ορίζεται Managing Director για την Ελλάδα, την Ουγγαρία, τη Ρουμανία και τη Σλοβενία.

Η UPS (NYSE:UPS) ανακοινώνει ότι ο κ. Yannick Mooijman ορίζεται Managing Director για την Ελλάδα, την Ουγγαρία, τη Ρουμανία και τη Σλοβενία. Στις αγορές αυτές θα είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία, την ανάπτυξη και τη στρατηγική της UPS. Ο κ. Mooijman αντικαθιστά τον κ. Jim Kearney, ο οποίος προήχθη σε αντιπρόεδρο, Finance, UPS Emerging Markets.

Ο κ. Lou Rivieccio, Πρόεδρος της UPS Europe, δήλωσε σχετικά: «Χάρη στην εμπειρία του, ο κ. Yannick μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες της UPS να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους, αξιοποιώντας τις εμπορικές ροές μεταξύ συνόρων και ηπείρων, οι οποίες αυξάνονται ταχύτερα από την παγκόσμια ακαθάριστη εγχώρια παραγωγή. Η Ελλάδα, η Ουγγαρία, η Ρουμανία και η Σλοβενία είναι ανερχόμενες αγορές με εξαγωγικό χαρακτήρα και περιλαμβάνουν επιχειρήσεις γνωστές πανευρωπαϊκά και διεθνώς για την αριστεία τους. Ο κ. Yannick κατανοεί την εφοδιαστική αλυσίδα αλλά και τις ανάγκες των πελατών μας και είναι έτοιμος να τους βοηθήσει να επιλέξουν την καλύτερη προσέγγιση που θα υποστηρίξει την εξαγωγική τους δραστηριότητα».

Από πλευράς του, ο κ. Yannick Mooijman, νέος Managing Director για την Ελλάδα, την Ουγγαρία, τη Ρουμανία και τη Σλοβενία, δήλωσε: «Πιστεύουμε στις δυνατότητες που έχουν οι αγορές της Ελλάδας, της Ουγγαρίας, της Ρουμανίας και της Σλοβενίας και επενδύουμε διαρκώς, τόσο στο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών, όσο και στο δίκτυο και τις υποδομές μας. Πλέον, οι πελάτες της UPS σε αυτές τις χώρες απολαμβάνουν ταχύτερη κατά μία ημέρα εξυπηρέτηση με την πιο οικονομική μας οδική υπηρεσία, με προκαθορισμένη ημέρα παράδοσης, όταν πραγματοποιούν αποστολές σε 25 χώρες της Ευρώπης. Η βελτίωση αυτή αποτελεί μέρος επενδυτικού προγράμματος ύψους 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο ευρωπαϊκό μας δίκτυο, το οποίο βοηθά τους πελάτες μας να μεταφέρουν τα αξιόπιστα προϊόντα τους για τα οποία φημίζονται, σε όλο τον κόσμο».

Η UPS ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα το 1996. Η εταιρεία διαθέτει σήμερα εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και προσφέρει συνδέσεις με το παγκόσμιο αεροπορικό δίκτυο της UPS μέσω του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.


Σχολιάστε εδώ