ΜΕΣΟΚΑΛΟΚΑΙΡΟ (MIDSOMMAR)

ΜΕΣΟΚΑΛΟΚΑΙΡΟ (MIDSOMMAR)

To έργο

Η Ντάνι (Φλόρενς Πιού) και ο Κρίστιαν (Τζάκ Ρέινορ) είναι ένα νεαρό ζευγάρι από την Αμερική, του οποίου η σχέση είναι υπό διάλυση. Όμως, μετά από μία οικογενειακή τραγωδία που ταράζει την Ντάνι, το πένθος τους φέρνει πάλι κοντά και η Ντάνι αυτοπροσκαλείται σε ένα ταξίδι του Κρίστιαν με τους φίλους του σε ένα μοναδικό στο είδος του φεστιβάλ που λαμβάνει χώρα το μεσοκαλόκαιρο σε ένα απομονωμένο σουηδικό χωριό.
Αυτό που ξεκινάει σαν μία ανέμελη καλοκαιρινή περιπέτεια σε ένα ηλιόλουστο καταφύγιο, παίρνει νοσηρή τροπή, όταν οι κάτοικοι του χωριού προσκαλούν τους καλεσμένους να συμμετέχουν σε εορτασμούς που μεταμορφώνουν αυτόν τον παράδεισο σε ένα όλο και πιο ανησυχητικό και ενοχλητικό μέρος.

 

Από τον σεναριογράφο/σκηνοθέτη Άρι Άστερ έρχεται ένα ταξίδι στην καρδιά του σκότους, καθώς ένα ζευγάρι βρίσκεται αναπάντεχα στον ιστό μιας μυστηριώδους και επικίνδυνης αίρεσης σε ένα βουκολικό, κρυμμένο σουηδικό χωριό.

Στα ίχνη του θρίλερ που σκηνοθέτησε ο Άστερ, κάνοντας το ντεμπούτο του με τη Διαδοχή, το Μεσοκαλόκαιρο εξελίσσει το είδος προς μία νέα, απρόβλεπτη κατεύθυνση. Ο Άστερ χτίζει έναν υπνωτιστικό και μοναδικό κόσμο από το μηδέν, με τη δική του γλώσσα, ιστορία, μυθολογία και παραδόσεις.


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: ΑΡΙ ΑΣΤΕΡ
Σενάριο: ΑΡΙ ΑΣΤΕΡ
Ηθοποιοί: ΤΖΑΚ ΡΕΪΝΟΡ, ΓΟΥΙΛ ΠΟΥΛΤΕΡ, ΦΛΟΡΕΝΣ ΠΙΟΥ, ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΤΖΑΚΣΟΝ ΧΑΡΠΕΡ, ΒΙΛΧΕΛΜ ΜΠΛΟΜΓΚΡΕΝ
Διάρκεια: 147 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019
Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ
Καταλληλότητα ταινίας: 18+

Επίσημο site: https://a24films.com/films/midsommar


Δείτε το Trailer 

Πηγή: Village Cinemas 

 


Σχολιάστε εδώ