Την… επανεκκίνηση της ελληνικής βιομηχανίας προανήγγειλε ο Άδ. Γεωργιάδης…

Την… επανεκκίνηση της ελληνικής βιομηχανίας προανήγγειλε ο Άδ. Γεωργιάδης…

…Με τη φόρα που έχει πάρει, όπου να ‘ναι θα εξαγγείλει και τον τετραγωνισμό του κύκλου.

Την παραγωγή πυρηνικής ενέργειας από τα ΕΛΤΑ, την ανακάλυψη πετρελαίου στον λόφο του Φιλοπάππου.

Ασφαλώς, κύριε Τσίπρα. Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διόρισε εκατοντάδες μετακλητούς είναι ψέμα και συκοφαντία. Ότι δεν διόρισε είναι… σύ­ντομο ανέκδοτο.

«Δεν έχουμε κομματική ταμπέλα», εξανίσταται η Β. Θάνου. Ναι. Συμπτωματικά έγινε πρόεδρος του ΑΠ επί ΣΥΡΙΖΑ. Όλως τυχαίως ανέλαβε σύμβουλος του Τσίπρα…

…και συμπτωματικά διορίστηκε επικεφαλής στην Επιτροπή Ανταγωνισμού επί ΣΥΡΙΖΑ. Εντελώς συμπτωματικά.

«Με στοχοποιούν γιατί με συνδέουν με τον Τσίπρα», καταγγέλλει. Ενώ με ποιον έπρεπε να τη συνδέουν; Τον Τζ. Κλούνι ή τον Κρ. Ρονάλντο;

Δυσφορούν στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί ο Μητσοτάκης παίρνει συμβούλους του στελέχη της αγοράς. Και όχι τίποτα άεργους, πρώην μπάρμαν, τύπου… Καρανίκα.

Πάντως, με όσα λέει για τη ΔΕΗ ο Χατζηδάκης, δεν έπρεπε να βάλουν για πρόεδρο τεχνοκράτη. Αλλά… θαυματοποιό ή ναυαγοσώστη!

Στο θέμα του ασύλου το ΚΙΝΑΛ ψήφισε «παρών». Δηλαδή και «ναι» και «όχι». Που σημαίνει ούτε «ναι» ούτε «όχι». Δηλαδή… πλήρης σύγχυση.

Σκάνδαλο 1,7 εκατ. στο ΚΕΕΛΠΝΟ με απευθείας αναθέσεις επί ημερών Πολάκη. Πώς το είχε πει ο Τσίπρας; Ας ουρλιάζουν οι λύκοι, αρκεί να… βγαίνει το μεροκάματο.

Από την άλλη, σιγά το σκάνδαλο. Αναλογικά με το παρελθόν, 1,7 εκατ. θα ήταν το πουρμπουάρ για το παιδί στο πάρκινγκ.

«Η Ελλάδα δεν χρειάζεται ένα βαθύ κομματικό κράτος», λέει ο Τσίπρας. Στο μεταξύ, την πενταετία έμπασαν στο Δημόσιο μέχρι και τον τελευταίο αφισοκολλητή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Σπίρτζης, που από το ΠΑΣΟΚ πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ, λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να γίνει ΠΑΣΟΚ. Διαφορετικά κινδυνεύει να… καταντήσει ΣΥΡΙΖΑ.

Υπόθεση Novartis: Αθώος είσαι όταν οι άλλοι δεν βρουν τα στοιχεία που σε καθιστούν ένοχο.

Ανθρώπους που να τον αγαπούν δεν έχει ο Ζουράρις; Να ενδιαφερθούν λίγο, να του αλλάξουν τα χάπια, να του βρουν έναν καλό νευροψυχολόγο.

Το πανεπιστημιακό άσυλο το σεβάστηκαν και οι γερμανοί κατακτητές, ισχυρίστηκε ο Πολάκης. Στο μεταξύ, το άσυλο καθιερώθηκε το 1982, επί Ανδρέα. Αμέσως μετά ήρθαν οι… ναζί.

Για κομματικοποίηση του κράτους μιλάει και ο Ν. Παππάς. Ναι, ο Ν. Παππάς. Ο οποίος διόρισε τον αδαή πατέρα του CEO στον ΟΑΣΘ, με τα γνωστά… επιτυχή αποτελέσματα.

Λίγους μήνες να έμενε ακόμη και οι Θεσσαλονικείς θα μετακινούνταν με πατίνια, ποδήλατα, ανεμόπτερα κ.ά. Ελλείψει… αστικών συγκοινωνιών.

By the way, που θα ’λεγε κι ο Πολάκης, ξέρουμε ποια στάση είχαν κρατήσει στο θέμα του ασύλου οι Δωριείς; Οι Πέρσες; Οι Βησιγότθοι;

Ο Βαρουφάκης δεν θέλει να μπαίνει η Αστυνομία στα Πανεπιστήμια, αλλά να ιδρύσουν τα Πανεπιστήμια… Αστυνομία. Με 40 βαθμούς Κελσίου όλα δικαιολογούνται. Όλα, μα όλα.

Προς Μαξίμου: Της νύχτας τα καμώματα (του Βρούτση) τα βλέπει η μέρα και γελάει.

«Θα επιστρέψουμε (στην εξουσία) ωριμότεροι»… απειλεί ο Πολάκης. Δηλαδή… χειρότεροι.

Ως αντιπολίτευση η ΝΔ είχε καταγγείλει το γραφείο πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη. Ως κυβέρνηση το διατηρεί και το… αναβαθμίζει! Η συνέπεια είναι μισή αρχοντιά…

…την άλλη μισή την πήρανε στο «X-Factor»!

Ανησυχεί για την εθνική ασφάλεια ο Κατρού­γκαλος. Ο οποίος ψήφισε το «ξεπούλημα» της Μακεδονίας και έχει προτείνει να… μοιράσουμε με την Τουρκία το Αιγαίο!

Σαράντα τέσσερις νεκροί σε τροχαία στην Κρήτη από τις αρχές του 2019. Καλοί… Στο νησί ισχύει όλο τον χρόνο η… κυνηγετική περίοδος;

Έρευνα έδειξε ότι το 71% των Ελλήνων είναι υπέρ της απαγόρευσης του καπνίσματος. Για τους… άλλους.


Σχολιάστε εδώ