Συνάντηση Γεωργιάδη, Παπαθανάση και Φέσσα – Το στοίχημα είναι η ανάπτυξη και η βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος

Συνάντηση Γεωργιάδη, Παπαθανάση και Φέσσα – Το στοίχημα είναι η ανάπτυξη και η βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, συναντήθηκε την Τρίτη 16 Ιουλίου, με τον Πρόεδρο του ΣΕΒ, κ. Θεόδωρο Φέσσα και μέλη της Διοίκησης. Στη συνάντηση παρέστη και ο Υφυπουργός, κ. Νίκος Παπαθανάσης.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε:

«Σε ιδιαίτερα εποικοδομητικό κλίμα συναντήσαμε μαζί με τον Υφυπουργό κ. Παπαθανάση τον ΣΕΒ και συζητήσαμε για το πώς μπορεί η Κυβέρνηση να βοηθήσει στη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος στην Ελλάδα και στην άμεση προσέλκυση περισσότερων ξένων επενδύσεων. Ξεκινήσαμε μία συνεργασία η οποία πιστεύω ότι θα αποδώσει σύντομα καρπούς».

Στη συνέχεια ο κ. Παπαθανάσης ανέφερε:

«Το στοίχημα είναι η ανάπτυξη. Σε αυτή τη συνάντηση, με πρωτοβουλία του κ. Υπουργού, συζητήσαμε με τον ΣΕΒ όλα αυτά τα στοιχεία που θα φέρουν τη δυναμική ανάπτυξη στη χώρα μας».

Από την πλευρά του ο κ. Φέσσας είπε:

«Ευχαριστούμε τον κ. Υπουργό για την ευκαιρία που είχαμε να ανταλλάξουμε απόψεις σε πολύ θετικό κλίμα με την άμεση αντιμετώπιση των αναγκαίων παραγωγικών επενδύσεων.

Έχουμε επανειλημμένα τονίσει ότι κάθε αξιόλογη επένδυση είναι εθνικός στόχος. Είναι πλέον αυτονόητο ότι περισσότερες επενδύσεις, μεγαλύτερη ανάπτυξη και καλύτερες δουλειές θα έρθουν στον τόπο μας μόνο όταν συνεργασθούν για το σκοπό αυτό, άνθρωποι άξιοι με ήθος και επαγγελματισμό, που εργάζονται τόσο στον δημόσιο τομέα όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Κυβέρνηση για το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει και την διαβεβαιώνουμε ότι τα μέλη του ΣΕΒ θα παραμείνουν στυλοβάτες της ελληνικής οικονομίας, δημιουργώντας έσοδα για το κράτος και θέσεις εργασίας για τους πολίτες».


Σχολιάστε εδώ