Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών: Αναβολή της συναυλίας του Β. Παπακωνσταντίνου

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών: Αναβολή της συναυλίας του Β. Παπακωνσταντίνου

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
Τετάρτη 17 Ιουλίου, 21.30

Η προγραμματισμένη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου για την Τετάρτη 10 Ιουλίου, στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, αναβλήθηκε λόγω συνεχιζόμενης και έντονης βροχόπτωσης. Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιουλίου, στις 21.30.
Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν για τις 10/7 ισχύουν κανονικά. Η προπώληση για την νέα ημερομηνία συνεχίζεται από τα ίδια σημεία από την Παρασκευή 12 Ιουλίου.

Για όσους επιθυμούν την εξαργύρωση των εισιτηρίων τους, θα γίνει επιστροφή ως και την Τρίτη 16/7, με τους εξής τρόπους:
1) Όσοι αγόρασαν τα εισιτήρια τους με πιστωτική κάρτα μέσω viva.gr, μπορούν να στείλουν mail στο e.patselas@gmail.com την φωτογραφία του εισιτηρίου τους και η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει άμεσα με πίστωση στην κάρτα τους.
2) Όσοι αγόρασαν το εισιτήριο τους με μετρητά μέσω viva.gr, μπορούν να στείλουν mail στο e.patselas@gmail.com την φωτογραφία του εισιτηρίου τους και έναν τραπεζικό λογαριασμό όπου επιθυμούν να γίνει η επιστροφή των χρημάτων τους (προτιμήστε Τράπεζα Πειραιώς)
3) Όσοι αγόρασαν τα εισιτήρια τους από τα φυσικά σημεία προπώλησης, Ταμεία ΚΘΒΕ (Πλ. Αριστοτέλους, Βασιλικό Θέατρο), Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών και Σάρωθρον, μπορούν από αύριο Πέμπτη ως και την Τρίτη 16/7 (εκτός Σαββατοκύριακου) και ώρες 10:00-14:00, καθώς και την Πέμπτη 11/7 από τις 18:00 έως τις 20:30, από το γραφείο του Φεστιβάλ, Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη. Περισσότερες πληροφορίες: 2310589200


Σχολιάστε εδώ