Ελέφαντες και αλεπούδες σε αγώνα χωρίς αύριο

Ελέφαντες και αλεπούδες σε αγώνα χωρίς αύριο

-Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη του προημιτελικού Ακτή Ελεφαντοστού-Αλγερία

Η Ακτή Ελεφαντοστού και η Αλγερία είναι από τις ομάδες που έχουν καταφέρει να κατακτήσουν το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Δύο φορές έχουν πάρει το τρόπαιο οι Ελέφαντες, το 1992 και το 2015. Μία φορά έχουν σηκώσει το κύπελλο οι Αλεπούδες της Ερήμου, το 1990.

Η σημερινή αναμέτρησή τους είναι νοκ άουτ και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Στις 19:00 θα ξεκινήσει ο πιο αμφίρροπος προημιτελικός του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη του αγώνα Ακτή Ελεφαντοστού-Αλγερία.

Δυσκολεύτηκε για να προκριθεί στα προημιτελικά η Ακτή Ελεφαντοστού. Με το γκολ του Ζαχά στο 76’ κέρδισε 1-0 το Μάλι. Στον όμιλο πέτυχε 2 νίκες, κόντρα στη Νότιο Αφρική με 1-0 και τη Ναμίμπια με 4-1 και γνώρισε τη μοναδική της ήττα με 1-0 από το Μαρόκο.

Περίπατο έκανε η Αλγερία στη φάση των «16». Κέρδισε εύκολα με 3-0 τη Γουινέα. Μόνο νίκες πέτυχε και στον όμιλο, με την Κένυα 2-0, τη Σενεγάλη 1-0 και την Τανζανία 3-0. Είναι η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια χωρίς να δεχτεί γκολ.


Σχολιάστε εδώ